BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33
HABER /  GÜNCEL

Prof. Mehmet Karalı'dan açıklama

Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karalı, adaylık girişiminde bulunduğu iddiasıyla ilgili sitemizde yer alan haberi yazılı açıklamayla yalanladı.

Abone ol

Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karalı, İnternethaber sitesinde yer alan "Prof. Mehmet Karalı'nın adaylık girişiminde bulunduğu ortaya çıktı!" başlıklı haberle ilgili tarafımıza açıklama yaptı. İşte o cevap ve düzeltme metni:

"HABERLER GERÇEK DIŞIDIR"
"Prof. Dr. Mehmet Karalı'nın kadın belediye başkanına oy vermeyeceğim açıklamasının, "Karalı'nın adaylık girişiminde bulunduğu ve reddedilince kadınlara tavır aldığı ortaya çıktı" şeklinde haber bilgileri doğru değildir. İnternethaber sitesinde belirtilen haberde şahsımla ilgili olarak; yayımlanan haberler gerçek dışıdır.

Şahsımla alakalı olarak yapılan aleyhte yorumların hepsi iftiradır. Bu iddialar ahlak dışı ve muhtemelen siyasi çıkar amaçlıdır. Hiçbir zaman aktif siyasetin içinde olmadım ve dahi aklımdan bile geçirmedim. Bu denli fütursuz haberler yüzünden aksayan akademik çalışmalarım ve zarar gören manevi şahsımla ilgili hukuki haklarım saklı kalması kaydıyla bu açıklamanın yapılması ve bu gerçek dışı haberlerin tekzip edilmesi zarureti doğmuştur."