BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Premier Lig'de yeni bir aşk skandalı

Chelsea'nin yıldızı John Terry'nin yaşadığı gizli aşk skandalı için ağır konuşan Manchester City'nin golcüsü Carlos Tevez da eşini aldattı.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi yeni bir aşk skandalıyla sarsıldı. Geçen hafta, John Terry’nin eski takım arkadaşı Wayne Bridge’in kız arkadaşıyla yaşadığı gizli aşk hakkında “Böyle bir hareketi ülkem Arjantin’de yapsa Terry’nin hayatta kalması mucizelere bağlıydı” diyen Carlos Tevez, iki çocuğunun annesi eşi Vanessa’yı model Marina Paesani ile aldattı.

Daily Mirror’ın haberine göre Tevez eşi Vanessa’nın geçen ay 6 hafta erken doğum yapması nedeniyle izin alarak ülkesine gitti. İddiaya göre Tevez yeni doğan kızı Buenos Aires’te yoğun bakımdan çıkar çıkmaz Paesani’nin otel odasında soluğu aldı. Daha sonra Buenos Aires’teki havaalanından Londra’ya aynı uçakta yan yana gittikleri ortaya çıkan Tevez ve Paesani’nin Münih’teki otellerde de beraber oldukları belirtildi. Çocuğu yaşam savaşı verirken Tevez’in kendisini aldattığını öğrenen eşi Vanessa’nın büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.