BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL

Popstar yıldızı şantaj kurbanı

Popstar yarışmacısı eşi B.A.'e uygunsuz görüntüleriyle şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanan Nazif Akgün 19 ay hapis cezasına çarptırıldı

Abone ol

screen-shot-2012-02-09-at-10.36.46-am.png

Popstar yarışmacısı eşi B.A.'e uygunsuz görüntüleriyle şantaj yaptığı, tehdit ve hakarette bulunduğu iddiasıyla yargılanan Nazif Akgün 19 ay hapis cezasına çarptırıldı

Bir TV kanalının 2005'te düzenlediği Popstar yarışmasının ön elemelerini kazanan B. A., İstanbul'da kaldığı otelin lobisinde, Malatya'da emlakçılık yapan Nazif Akgün'le tanıştı. Çift kısa sürede evlendi. İzmir'e gelip yerleşince düğün yapacaklarını söyleyen N. A. memleketine gitti. Ancak genç kadının iddiasına göre aylarca hiç arayıp sormayan Akgün, İzmir'e gelip birkaç gün kaldıktan sonra yine işlerini bahane edip memleketine döndü. B. A. iddiasına göre eşinin internetten görüştüğü arkadaşları "Biz seni N.nin eşi değil, onunla birlikte olmak için İzmir'den gelen bir kadın olarak biliyorduk. Uygunsuz görüntülerini bile gördük" dedi. Savcılığa başvuran genç kadın, eşinin kendisine uygunsuz görüntüleriyle şantaj yaparak para istediğini öne sürdü.

Davayı sonuçlandıran mahkeme, N.A.'ü, şantaj suçundan 10, tehdit suçundan 6, hakaret suçundan ise 3 ay 3 gün olmak üzere toplam 19 ay 3 gün hapis cezasına çarptırdı. Sanığın aynı suçu farklı zamanlarda işlemeye devam etmesini, bununla ilgili hakkında birden fazla dava açılmış olmasını gerekçe gösteren mahkeme, cezayı ertelemedi. Boşanma davası sürerken B. A. eşinin, içinde kıl ve mermi bulunan bir zarf göndererek kendisini tehdit ettiğini öne sürmüş, Adli Tıp tarafından yapılan incelemede kılların N. A.'e ait olduğu tespit edilmişti. A., bu olay nedeniyle de 19 ay hapis cezası almıştı. Mahkeme bu cezayı da paraya çevirmemiş ve ertelememişti. N. A. ayrıca mahkemenin kararına rağmen aylık bin liradan toplam 22 bin lira nafakayı ödemediği için de 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

TECAVÜZÜ ORTAYA ÇIKARTAN MESAJ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, bir ilkokul öğretmeninin telefonuna gelen 'öğrenciniz M.M. hamile bilginiz olsun' mesajı tecavüzü ortaya çıkardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada yakalanan tecavüz zanlısı M.E.'nin mesajı kendisinin attığı, yapılan araştırma sonucu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen M.E., tutuklandı.

Bir ilkokul öğretmenin telefonuna geçen pazartesi günü gelen 'öğrenciniz M.M. hamile bilginiz olsun' mesajı üzerine durum Dalaman Savcılığı'na bildirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatan savcılık ile tahkikatı yürüten jandarma ekipleri, 14 yaşındaki M.M.'nin doktor kontrolünde hamile olduğunu tespit etti. M.M.'nin ifadesi doğrultusunda 20 yaşındaki M.E. yakalandı. Gözaltına alınan M.E., Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından 'küçük yaşta kızı zorla alıkoymaktan' ve 'küçük yaşta kızla ilişkiye girmekten' adliyeye sevk edilen M.E., mahkemece tutuklandı. Jandarma ekipleri, yapılan araştırma sonucu mesajı atanın M.E. olduğunun da belirlendiğini kaydetti. Sık sık evden kaçtığı öğrenilen M.M. ise Muğla Çocuk Sosyal Yetiştirme Kurumu'na teslim edildi.

FANTEZİ TUZAĞINDA ÖLÜME TERK ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şişli'deki bir kafeteryada garson olan 21 yaşındaki Ecem M. ise kendisine zorla sahip olduğu için F.G.'den soğuduğunu ve işyerinde aralarındaki ilişkiyi herkes öğrendiği için plan hazırladığını anlattı. İddiaya göre eski erkek arkadaşı Deniz Ç.'den yardım isteyen Ecem M., Taksim'de bir otel odası kiralayarak F.G.'yi götürdü ve "fantezi yapacağız" diyerek kelepçelerle yatağa bağladı. Odadan çıkan Ecem M. Deniz Ç.'yle birlikte maskeli olarak odaya geri döndü. Yüzüne biber gazı sıkılan ve dövülen F.G. bayıldı. Ecem M. ile Deniz Ç. otelden ayrılırken, kurtulmaya çalışan F.G.'nin devirdiği mumlar yüzünden yangın çıktı. F.G. "Bana 'Sürpriz var. Gelirken nişan yüzüklerini de getir' diye mesaj çekti. Yatağa bağladıktan sonra eski erkek arkadaşıyla gelip beni yumrukladılar. Gaz sıkılınca bayılmışım. Kendime geldiğimde odanın perdeleri yanıyordu. Erken uyanmasam yanarak ölmüş olacaktım. Beni gasp eden ikisinden de şikâyetçiyim" dedi. Şüpheliler sorgularının ardından "kasten yaralama ve nitelikli yağma" suçundan tutuklandı

O KADIN TECAVÜZE DE UĞRAMIŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çocuklarının gözü önünde kocası tarafından dövülüp işkence yapılan bedensel engelli kadına, tecavüz edildiği de ortaya çıktı

Adapazarı'nda tartıştığı bedensel engelli eşi Ş.O.'yu (30) keser sapıyla dövüp, üzerine kaynar su dökerek haşladığı suçlamasıyla tutuklanan Keramettin O.'nun (33), 13 yıllık eşine tecavüz ettiği de öne sürüldü.

Kaynar suyla 4 gün işkence Çocuklarının gözleri önünde eşi tarafından işkenceye uğrayan Ş.O., "Beni hastaneye götürmeyerek 4 gün boyunca evde tuttu. Komşularım şüphelenmeye başlayınca jandarmaya gitmek zorunda kaldı.

Ama onlara da 'Saldırdılar' diye yalan söylemiş" dedi. Ş.O.'nun ifadesinde, Keramettin O.'nun evde işkence yaptığı 4 gün içinde yaralı ve yanık halde iken kendisine tecavüz de ettiğini söylediği öğrenildi. Yakınlarına, eşinden boşanmak için dava açacağını söyleyen, vücudunda yanık oluşan ve kafasına aldığı darbelerin ardından ameliyat edilen talihsiz kadın İstanbul'a sevk edildi. Koca Keramettin O. ise cezaevine gönderildi.

Annelerine yapılan işkencelere şahit olan kızları Y.O. (12) ve S.O. (8) ile 4 yaşındaki oğulları H.O. ve 3 yaşındaki Ş.O. koruma altına alındı. 

GELİNLİKLE TOPRAĞA VERİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Uşak'ta Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki F.K.'nın 'sevgili' yüzünden çıkan tartışmada bıçakladığı aynı okulun öğrencisi 16 yaşındaki Zülfü Çelik'in cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şüpheli F.K. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, Anadolu Kız Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencileri F.K. ile Zülfü Çelik, okullarından çıktıktan sonra tartışmaya başladı. F.K. yanında getirdiği bıçağı çekip, Zülfü Çelik'i boynundan ve karnından yaraladı. Zülfü Çelik kaldırıldığı hastanede can verdi. Evinde yakalanarak gözaltına alınan F.K. ise Çocuk Şubesi'ne teslim edildi.
F.K. çıkarıldığı mahkemede, "'Ben M.B.'yi seviyorum sana ne' diyerek bana saldırdı. Ben de onun üzerinde bir şey vardır diye düşünerek kendimi korumak için bıçakladım. İstenmeden yaşandı. Amacım bıçaklamak değildi" dediği öğrenildi. F.K. tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Olayda hayatını kaybeden Çelik'in cenazesi ise Kevser Camisi'ne getirildi. Cenazeye törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut'un yanı sıra Çelik'in yakınları, öğretmenler ve okul arkadaşları katıldı. Tabutun üzerine örtülen gelinlik ise herkesi gözyaşlarına boğdu.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN FUHUŞ ODASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Artvin'de bir otelin alt katında açılan 3 metrekarelik gizli bölmede 7 yabancı uyruklu kadın bulundu.

Artvin'de bir otelde yapılan aramada, asansörün altında bulunan ve 0 ve 1 numaralı tuşlara aynı anda basılması ile inilebilen gizli bölmede fuhuş yaptırıldığı iddia edilen yabancı uyruklu 7 kadın bulundu.

Gözaltına alınan 4 otel görevlisi adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, Hopa İlçesi'nden GSM hattı ile yapılan bir ihbarı değerlendiren Artvin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde Arvtin il merkezindeki bir otele baskın düzenledi. İhbarda, asansörünün altında gizli bir oda olduğu yolundaki iddia nedeniyle otelde inceleme yapıldı.

Asansörün arızalı olduğu ve çalışmadığı görülünce asansör tamircisi çağrıldı. Ancak uzun süren çalışmalara rağmen bulunamayan gizli bölmeye, asansörün sıfır ve 1 numaralı tuşlarına aynı anda basılması ile ulaşabildi. İki tuşa birlikte basılması ile asansörle inilen bölmede ışık olmadığı gözlendi. Yaklaşık 3 metrekarelik odada 2 Kırgızistan, 2 Azerbaycan, 2 Moldova ve 1 Özbekistan uyruklu kadın bulundu. Odada, boş pet şişeler ile çamaşırların atıldığı bir de plastik kutu ele geçirildi. Odadan çıkartılan kadınların mağdur olarak ifadelerine başvuruldu. Otel işletmecileri T.Y., M.Ö., T.P. ve U.Y. gözaltına alındı. Bu kişiler ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.