BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hakan Şükür yorumculuğu bırakmazsa...

CHP Tokat Milletvekili Orrhan Düzgün İstanbul Milletvekili Haşan Şükür'e görev yaptığı programdan ayrıl çağrısı yaptı

Abone ol

TBMM Başkanı'ndan doktorluk yapmak için izin almayan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün İstanbul Milletvekili Haşan Şükür'e 'Görev yaptığın programından ayrıl' çağrısı yaptı.

9 Ocak 2012'de Meclis Başkanlığı'na başvurarak özel bir televizyon kanalında spor yorumcusu olarak çalışmasına izin verilen Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ü emsal göstererek bu haktan yararlanmak isteyen CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün umduğunu bulamadı. Görevini ücretsiz olarak yerine getirmek için Meclis Başkanlığı'na yazı gönderen CHP'li vekilin talebi reddedildi.

MECLİS BAŞKANI'NI ELEŞTİRDİ

Ücretisiz kamu görevini yerine getirmek isteyen ve Meclis Başkanlığı tarafından bu isteği reddedilen Düzgün, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in bu davranışının hukukun üstünlüğünün herkes için eşit olmadığını ve tarafsız olması gereken Meclis Başkanlığı'nın sıfatına ters düştüğü eleştirisinde bulundu.

HAKAN ŞÜKÜR'E ÇAĞRI

Ak Parti İstanbul Milletvili olarak görev yapan Hakan Şükür'e görev yaptığı televizyon programdan ayrılması ve milletveklliği görevi yapması çağrısında bulunan Düzgün eğer bu çağrısına olumlu yanıt bulmazsa 'parayı bırak, halkı temsil et' şeklinde bir imza kampanyası başlatacak.