BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.410,31
HABER /  DÜNYA

Pombalı tüfek ve mobilet hırsızlığı kamerada

Adana’da iki kişinin pompalı tüfek ve mobilet çalması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. <br/>Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan i...

Abone ol

Adana’da iki kişinin pompalı tüfek ve mobilet çalması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde, Murat A. ve arkadaşı önce Onur Mahallesi’nde bulunan sanayi sitesi içerisinde bir işyerine herkesin gözü önünde girerek pompalı tüfeği alıp kaçtı. Hırsızlık anı ise sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Aynı kişiler bu kez bir apartmanın merdiven dairesinde bulunan mobileti çalmak içini harekete geçti. Şahıslar bir süre apartmanın önünde gezip etrafı kolaçan eti. Yaklaşık 7 dakika mobileti almak için uygun zamanı kollayan şahıslardan birisi apartmanın merdiven dairesine girerek mobileti çıkardı. Ardından arkadaşı da yanına gelerek mobilete binip olay yerinden uzaklaştı. Bu analar da güvenlik kamerasına yansıdı.
Şikayet üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlıları tespit etti. Zanlılardan Murat A. bir süre sonra yakalanarak adliyeye sevk edilip tutuklandı.
(İHA)