BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.423,01
HABER /  GÜNCEL

Polisten Kürtçe ağıtlı slayt!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği programın sonunda Kürtçe ağıt eşliğinde slayt gösterisi yapıldı

Abone ol

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün ‘Çiçekler Solmadan’ projesine Vali Emniyet Müdürü ve mahalle muhtarları katıldı. Program sonunda Kürtçe ağıt eşliğinde slayt gösterisi dikkat çekti.

Bilgilendirme bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Polisevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Emniyet amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. İl Emniyet Müdürü,Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek kentimizin huzur ve asayiş ile alakalı konuları değerlendirerek karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

POLİS SAYISI ARTTIRILACAK

Vali Güvenç konuşmasında, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na yapılan çalışmadan teşekkür etti. Geldiği günden beri Şanlıurfa’nın huzuru ve güveni için yoğun çalışmalar sarfettiğini söyledi. Toplantının devam eden gündeminde 21 olan polis devriye aracının 35’e çıkarılacağı ifade edildi. Sorunlarını ve önerilerini dile getiren Köy Muhtarları ise, toplum destekli polis sayısının arttırılmasını ve 155’in dışında muhtarların ulaşabileceği özel bir hat önerisinde bulundu.

KÜRTÇE AĞITLI SLAYT

Dergah ilahi grubunun geçtiğimiz yıl seslendirdiği Çanakkale şehitlerine Kürtçe ağıdı bir slayt eşliğinde muhtarlara dinletildi.