BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polisten kaçtılar kazada yakalandılar

Ankara'da polis ekiplerinden çalıntı araçla kaçan hırsızlar kavşakta hızını alamayınca bir araca çarpıp böyle kaza yaptı

Abone ol

Ankara'da, polis ekiplerinin kovaladığı hırsızlık zanlıları Keçiören Sanatoryum Caddesi'nde bir reklam şirketinin aracına çarptı. Şirket aracının sürücüsü açılan hava yastığı sayesinde ölümden döndü. Hırsızlar da polis tarafından yakalandı.

ÇALINTI ARAÇLA İŞE ÇIKMIŞLARtt.20111228085833.jpg

Çaldıkları araçla işe çıkan hırsızları polis ekipleri fark etti. Bir süre Altındağ polis ekiplerinin kovaladığı zanlıların kullandığı araç, kavşakta bir şirket aracına çarpıp takla attı. Hırsızlık zanlılarından birisi araç içinde sıkıştı. Diğer zanlı araçtan çıkmayı başardı. Bu sırada zanlıların çarptığı aracın sürücüsü ise kırılan kapıdan fırlayarak kaldırıma düştü.

Çalıntı araç kazanın etkisiyle yanmaya başladı. Bir yandan yangın tüpüyle alevlere müdahale etmeye çalışan polis ekipleri diğer yandan sıkışan zanlıyı aracın içerisinden kendi imkanlarıyla çıkardı. Olay yerine asayiş, hırsızlık şube ve yunus ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

ÇARPTIKLARI ARACIN SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Şirket aracının sürücüsü sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Sürücünün bacaklarında kırık olduğu öğrenildi.

Yaralanan ve kanlar içerisinde kalan zanlılar ise yanan araçtan uzaklaştırılıp caddenin karşısındaki kaldırımın üzerine alındı. Olay yerine gelen diğer sağlık ekipleri hırsızlara müdahale etti. Ambulansa bindirilen zanlılar polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Şüphelilerin aracında demir kesme makası bulundu. Polis kaza ve zanlılarla ilgili soruşturma başlattı.