BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
HABER /  GÜNCEL

Polisten fenerle uyuşturucu avı

Antalya’da uyuşturucu kullanan bir genç, yardım istediği yerde güçlükle bulundu. Polis, fenerle genci aradı. Sağlık ekiplerinin müdahale ede...

Abone ol

Antalya’da uyuşturucu kullanan bir genç, yardım istediği yerde güçlükle bulundu. Polis, fenerle genci aradı. Sağlık ekiplerinin müdahale edemediği genci, babası azarladıktan sonra eve götürdü.
Gençlik Mahallesi, Falezler üzerindeki harabe yapılarda uyuşturucu kullanan 28 yaşındaki A.Z., krize girince 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi. Alkollü olduğu düşünülen genç için bölgeye polis ekipleri de sevk edildi. Falezler kısmında fenerle arama yapan polis, çalılıkların arasında kalan bir harabe binada A.Z.’ye ulaştı. Karşısında yardımcı olmak isteyen polisleri gören genç zorluk çıkarmaya başladı. Polis yerini belirlediği gencin yanına sağlık ekipleri de güçlükle girdi. Ne içtin diye sorulan soruya genç elindeki sarılı esrar parçasını gösterdi. Sağlık ekiplerinin yapacak bir şeyin olmadığı genç için ailesi çağrıldı. Harabeliği andıran yere gelen baba, oğlunu gördüğü manzara karşısında azarladı. Polis ve sağlık ekipleri ayrılırken, baba oğlunu evine götürdü.
(İHA)