BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polisin önünde YAKTILAR

Dün gece yine sahnedeydiler. Üstelik bu kez polisin burnunun dibinde 5 aracı ateşe verdiler.

Abone ol İstanbul'da dün gece yine araçlar kundaklandı. Bu kez 9 otomobil yakıldı. Üstelik bu kez saldırılardan biri Halkalı'daki polis lojmanlarının otoparkında gerçekleşti.

Dün gece saat 03.45 sıralarında Halkalı Toplu Konutlar'daki polis lojmanlarının otoparkında 7 otomobil kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

Olaya tanık olan polis memuru ise havaya uyarı ateşi açtı.  İtfaiye geç gelince site sakinleri yangına kendi imkanları ile müdahale ettiler. 

Saldırı sonrası 5 araç kullanılamaz hale geldi. Otomobillerin tamamı polis memurlarına aitti.

2 SEMT DAHA HEDEF OLDU

Yenibosna'da ise kapalı garajdaki bir araç hedef alındı. Eyüp'te de bir otomobil aynı şekilde kundaklandı.

Adana'da ise servis otobüsü benzin dökülerek ateşe verildi. Aracı kundaklayan 2 kişi motosikletle olay yerinden kaçtı. 

Aynı şekilde bir saldırı da Hakkari'de meydana geldi. Bu kez bir kamyon benzin dökülerek ateşe verildi. Kamyon kullanılamaz hale gelirken, saldırganlar kayıplara karıştı.

VALİ "BAĞLANTISIZ" İDDİASINDA

9 Aralıkta başlayan saldırılar sonrası bilanço 51'i buldu. İstanbul Valisi Muammer Güler ise dün akşam yaptığı açıklamada değişik yerlerde meydana gelen olayların birbiri ile bağlantılarının görülmediğini söyledi. Güler, "Şüpheli kişileri ihbar edin" diyerek vatandaşa çağrı yaptı.

PKK ÜSTLENDİ

Hakkâri'nin Yüksekova İlçesi'nde bir hafta içinde aralıklarla 4 aracın molotofkokteyli atılarak kundaklanmasını terör örgütü PKK üstlendi.