BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  GÜNCEL

Polis ormanlık alanda böyle bastı!

MERSİN'de ormanlık alana kurdukları çadırda sahte içki üretimi yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda bakın neler ele geçirildi?

Abone ol

MERSİN'de ormanlık alana kurdukları çadırda sahte içki ürettikleri belirlenen kişilere yönelik operasyonda, çok miktarda sahte içki ile birlikte 3 kişi yakalandı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, sahte içkiden ölümlerin yaşandığı Mersin'de bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Mezitli ilçesi 34. Cadde girişinde durdurulan bir araçta arama yaptı. Aramada, 480 şişe sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan A.N.Ö., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Aynı bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler, kaçak içki üretildiği belirlenen ormanlık alandaki çadıra operasyon düzenledi. Operasyon sırasında kaçmaya çalışan şüphelilerden biri, havaya ateş açılarak yakalandı. Çadırda yapılan aramada ise 250 şişe sahte içki, 850 boş içki şişesi, 470 litre bidonlar içerisinde etil alkol, bin 500 bordo renkli şişe kapağı, 500 litrelik beyaz renkli fiber tank ele geçirildi.

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ç.E. ve H.E. tutuklanırken, H.M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.