BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.419,49
HABER /  GÜNCEL

Polis müdürü uyuşturucudan yakalandı

Polis müdürünün de aralarında bulunduğu 6 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Abone ol

Polis müdürlüğüne yeni terfi eden bir müdürün de aralarında bulunduğu 6 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu polis kamerasına yansıdı.

Polis müdürlüğüne yeni terfi eden bir müdürün de aralarında bulunduğu 6 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu polis kamerasına yansıdı. Narkotik timlerinin yürüttüğü operasyonda şüphelilerin aracında yapılan aramada uyuşturucunun zulalanmış olarak bulunduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eğlence merkezlerine yönelik uyuşturucu operasyonlarında bazı sokak satıcılarına ulaşarak bağlantılarının ortaya çıkarılması için çalışma başlattı. Birkaç ay önce başlayan çalışmalarda bazı sokak satıcılarına ulaşan polis torbacılar üzerinden uyuşturucuyu alanları de belirlemek için uğraştı.

Bu tespitlerin ardından yapılan teknik soruşturmada bir sokak satıcısının Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli polis müdürü M. O ile irtibatı tespit edildi. Zanlılar ile emniyet müdürünün buluşma anında yapılan operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun devamında 4 kişi daha gözaltına alınarak toplam gözaltı sayısı 6'ya ulaştı.

Operasyon kapsamında şüphelilerin üzerinde ve araçlarında toplam 32 gram kokain ele geçirildi. Emniyet müdürlüğünde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.