BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Otobüs şöförlerinin kavgası kanlı bitti!

Şanlıurfa'da bir grup halk otobüsü çalışanı, aynı güzergahtaki bir belediye otobüsünün sürücüsü ile dakika kavgasına tutuşunca...

Abone ol

Şanlıurfa'da bir grup halk otobüsü çalışanı, aynı güzergahtaki bir belediye otobüsünün sürücüsünü darbetti

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi'ne yolcu taşıyan Yusuf Taş'ın kullandığı 63 YH 495 plakalı belediye otobüsü, kampüs alanında özel bir taşıma kooperatifinin üyeleri tarafından durduruldu.

''Dakika uygulaması''na uymadığı iddiasıyla uyarılan Taş ile şoförler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Sopalarla darbedilen Taş, başından yaralandı. Camları kırılan otobüste de hasar oluştu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan Taş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

-FAKIBABA'DAN ZİYARET

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, olayın ardından hastaneye kaldırılan Yusuf Taş'ı ziyaret ederek,''geçmiş olsun'' dileklerini iletti.

Saldırıyı kınadığını belirten Fakıbaba, ''Burası bir hukuk devleti. Şiddete şiddetle cevap vermeyin. Hukuki olarak ne gerekiyorsa mutlaka yapılacaktır'' dedi.

Fakıbaba ayrıca, Şanlıurfa Belediyesinin şehir içi yolcu taşıma filosunu kurup, en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.