BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL

Polis astsubay çatışmasından dehşete düşüren görüntüler

İstanbul Çekmeköy'de dün astsubay ile polis arasında yaşanan silahlı çatışma güvenlik kameralarına yansıdı.

Abone ol

ÇEKMEKÖY'de dün bir astsubay ile polis arasında 'eşimle ilişkin var' iddiasıyla yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Polis memurunun ölümü astsubay ile polisin gardiyan olan eşinin yaralandığı silahlı çatışmanın görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü. 

Görüntülerde kavga eden Jandarma astsubay Aslan S. ve polis Süleyman A. birlikte yere düşüyor. Ellerinde silah olan ikili yerde de kavga etmeye devam ediyor. Bu sırada astsubay Aslan S., polis memuru Süleyman A'nın sırtına ateş ediyor. Ağır yaralanan polis memuru, buna rağmen silahını doğrultmaya çalışıyor. Ancak bir kez daha harekete geçen Aslan S., bu kez de polis memuru Süleyman A.'yı göğsünden vuruyor. Bu sırada ikilinin yanına polis memuru Süleyman A.'ın gardiyan karısı da geliyor.

GİZLİ AŞK İDDİASI... Silahlı çatışmaya gizli aşkın neden olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, ölen polis memurunun eşinin astsubayla ilişkisi vardı ve sabah karşılaşan polis ile astsubay bu yüzden tartıştı. Tartışma sırasında iki taraf da silahlarını çekti. Polis memuru hayatını kaybetti, astsubay ise yaralandı.