BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.503,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polis Amca Kütüphanesi'ne destek

Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulu'nda teşhir edilmekte olunan, Polis Amca isimli kütüphaneye destekler aralıksız olarak devam ediyor.

Abone ol

Kütüphaneye bir destek de Türkiye İş Bankası Oltu Şubesinden geldi.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphaneye destekler aralıksız sürüyor.

Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü hizmet binasında öğrenciler için özel olarak teşhir edilen Polis Amca isimli kütüphane ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra içlerindeki mevcut polis sevgilerinin arttırılması, dolayısıyla da polislerle öğrenciler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilerek suç ve suçluyla etkili bir biçimde mücadele edilmesi de hedefleniyor.

Daha önce Polis Amca isimli kütüphaneye Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından 330 Adet, Genç Oltulular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdurrahim Karaca tarafından 50 Adet kitap hediye edilmişti. Bu kez de Türkiye İş Bankası Oltu Şubesi Müdürü Ufuk Karakaya tarafından 50 Adet kitap hediye edildi.
Polis Amca isimli teşhir edilmekte olunan kütüphaneye hediye edilen 50 adet kitap Türkiye İş Bankası Oltu Şubesi Müdürü Ufuk Karakaya tarafından Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Emniyet Amiri Tümer Yılmaz, Komiser yardımcısı Osman Daşkın ve polis memurları tarafından Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlileri ve öğrencilerine teslim edildi.

Kitapları teslim alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, polis amcalarına da yaz tatilinde bol bol kitap okuyacaklarına dair söz verdiler.