BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Olmaz denileni Karaalioğlu söyledi

Terör konusunda bir "aykırı ses" daha. Naslı Ilıcak'tan sonra benzer açıklamalar Mustafa Karaalioğlu'ndan geldi..

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu da Nazlı Ilıcak gibi konuştu.. Karaalioğlu, terörün bitmesi için gerekirse terör örgütü PKK ile görüşülmesi gerektiğini savundu..

AÇILIMA KARŞI OLANLAR DA VEBAL ALTINDA

Açılımın önünde duranların da vebali olduğunu iddia eden Karaalioğlu, bugüne kadar askeri yöntemlerin denendiğini ancak sonuç alınamadığını söyledi.. Açılımdan en fazla rahatsız olan partinin BDP olduğunu sözlerine ekleyen Karaalioğlu, süreç içinde Erdoğan'ın yalnız bırakıldığını belirtti.

Açılımdan başka çare olmadığını Türkiye'nin er ya da geç göreceğini belirten Star gazetesinin tepe ismi, NTV'de canlı yayınlanan "Yazıişleri" programında şunları söyledi:

Nazlı Ilıcak ne demişti?
Sabah yazarı Nazlı Ilıcak telefonla katıldığı bir televizyon programında şunları söylemişti: Son saldırılardan sonra artık görülmüştür ki PKK'yı muhattap olmadan bu sorunu çömek mümkün değildir. Sonuçta silah onların elinde ve siyaset yapmak istiyorlar. Ayrıca Öcalan için de ev hapsi benzeri bir talepleri var. Şimki ki Türkiye şartlarında bunları yapmak mümkün değil. Hele şu kutuplaşma ortamında mümkün değil. Demek ki şartları bu noktaya getirmek gerekiyor. 

ER YA DA GEÇ

"Açılıma sonuna kadar güvenenlerdendik. Bizler için hayal kırıklığı mı? Evet bugün için belki hayal kırıklığı ama başka çare olmadığını Türkiye görecek. Bu yöntemlerin yaklaşımların sonuç almadığını Türkiye görecek olamaz çünkü..

EN GÖRMEK İSTEMEDİĞİMİZİ MASAYA YATIRMANIN ZAMANI

Dünya tecrübesi de bunu gösteriyor. Bölge ve Türkiye tecrübesi de bunu defalarca gösteriyor. Şimdi en duymak istemediğimizi, en görmek istemediğimizi, en olmaz dediğimizi masaya yatırmanın zamanı.

TERÖRÜ BİTİRECEK HER TÜRLÜ PAKET

En acılı günümüzde bunu yapmak durumundayız. Bunun içinde PKK ile direk görüşmek mi doğrudan görüşmek mi? Kim nasıl görüşecekse ne yapacaksa yapsın terörü bitirecek her türlü paket Türkiye için bugün görüşülebilirdi benim için.."