BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polatlı'da din görevlilerine vefa

Hacı Bahri Yatılı Kız Kur`an Kursu`nda emekli din görevlileri için düzenlenen programa Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin de katıldı.

Abone ol

Ankara`nın Polatlı İlçe Müftülüğü, 1-7 Ekim 2010 tarihleri arasında kutlanan Cami ve Din Görevlileri haftası nedeniyle emekli din görevlilerine vefa yemeği ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Müftülük ayrıca vefat eden din görevlileri için de Polatlı Çarşı Camii`nde mevlit okuttu.

Hacı Bahri Yatılı Kız Kur`an Kursu`nda emekli din görevlileri için düzenlenen programa Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin de katıldı.
Polatlı Müftüsü Dursun Ali Coşkun, `Camiler Haftası etkinliklerinin bir hafta boyunca süreceğini söyledi. Coşkun, `Bugün yapmış olduğumuz bu organizasyonla emekli olan din görevlilerimizi unutmadığımızı göstermek istedik. Verdiğiniz emkelerden dolayı sizlere minnet borçluyuz.` dedi.
Camiler ve Din Görevlileri haftasının bu yıl vahyin 1453. yılına denk gelmesi nedeniyle kutlamaların amacına ulaşması noktasında etkinlikler hazırladıklarını belirten Polatlı İlçe Müftüsü Dursun Ali Coşkun, 7 Ekim Perşembe günü Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dç. Dr. İbrahim Hilmi Karslı`nın Polatlı Konak`ta saat 13.30`da konferans vereceğini kaydetti.
Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise din görevlisinin emekliliğinin olmadığını belirterek, `Din görevlilerimiz halkı din konusunda aydınlatmak ve doğru yolu göstermek anlamında her zaman bu kutsal vazifeyi yerine getirmek için iş başındalardır. O nedenle onlara emekli diyemeyiz. Müftlüğümüze de ilçemizde bir ilk olarak din görevlilerimiz için hazırlanan bu kutlamada gösterdikleri vefa örneğinden dolayı tebrik ediyoruz.` diye konuştu.
Konuşmaların ardından teşekkür belgeleri Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve İlçe Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından verildi.