BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Polat gelecekten kaygılı

Polat, bu sezon takımın ortaya koyduğu futbol nedeniyle yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaya başladı.

Abone ol Galatasaray Başkanı Adnan Polat, bu sezon takımın ortaya koyduğu futbol nedeniyle yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaya başladı.

Polat’ın, yakın çevresi ve yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, daha önceki haftalarda da olduğu gibi “Sergilenen futbol beni tatmin etmiyor. Kurduğumuz kadroya göre çok daha iyi oynamamız gerekiyor. Bir an önce sakatların iyileşip takıma katılması gerekiyor. Bu konuda gerçekten büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Umarım Milli Takım arasından sonra futbol kalitemizi artırırız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HİÇ PRES YAPMADILAR

Adnan Polat’ın, deplasmanda Bursaspor karşısında aldıkları yenilgi sonrası ise “İlk kez pres yapmayan, geniş alan bırakan bir takıma mağlup olduk. Berabere kalarak, puan kaybettiğimiz Antalyaspor karşılaşması bile böyle değildi. Bursaspor’da 5 oyuncu forvete yönelik oynuyordu ve pres yapmıyordu (Polat şunu kastediyor: Adriano / tek forvet, Sercan / sağ açık, Romashenko / sol açık, Yusuf / forvet arkası, Bekir / ofansif orta saha.) bu nedenle gerçekten büyük bir karamsarlığa kapıldım. Eğer deplasmanda Bursaspor’a yenilmemiş olsak ve 7. haftada oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasını da kazansak, lig bizim için büyük anlamda bitmiş olabilirdi.”

TAKIMI TOPARLAYIN

BU arada başkan Adnan Polat, Bursa dönüşü futbol şubesini acil olarak toplantıya çağırıp, hem maçı, hem de gelecek haftaları masaya yatırdı. Toplantıda Polat’ın “Diğer kulüplerin durumu ortada. Onların böylesine kötü bir dönem yaşadığı ortamda, bizim çok daha iyi olmamız gerekiyordu. Bu halde olmamız gerçekten çok ayıp. G.Saray gibi bir takıma yakışmıyor. Sizlerden isteğim, takımın bir an önce toparlanıp, gerçek kimliğine dönmesi için çareler üretmeniz” diye konuştuğu iddia edildi.