BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

PKKnın sosyetik bombacısı

Kanlı eylemler için artık genç kızlar kullanılıyor. Tırnakları ojeli, saçları röfleli canlı bomba şaşırttı...

Abone ol Ankara'daki hain saldırının ardından polis yurt çapında alarma geçti. Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın yeni eylemler olabilir uyarısı haklı çıktı. Adana'da bir canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı.

Yakalanan kadın bombacı polisleri dahi şaşırttı. Daha önce gariban tipleri eyleme gönderen PKK, artık sosyetik kadınlar kullanıyor. Ebru Kara isimli militanın röfleli saçları ve iyi giyimi bunun göstergesi oldu.

TÖREDEN KAÇAN KIZLARDAN MI?

Yakalanan canlı bomba sokaktaki herhangi bir genç kızdan farksızdı. Saçları bakımlı, tırnakları ojeli hayatın keyfini çıkaran bir imajdaydı. Bu kıza bakan birinin canlı bomba olabileceğini düşünmesi neredeyse imkansızdı...

PKK'nın da amacının bu olduğu düşünülüyor. Bu tür genç kızların kullanılmasının nedeni daha az kuşku çekecek olmaları.

Son dönemde genç kızlara yönelik propagandayı artıran kanlı terör örgütü, töre silahını kullanıyor. Bölgedeki genç kızlara, töre belası ile karşılaştıklarında dağa çıkmaları çağrısı yapılıyor.

Yakalanan bu canlı militanın da töreden kaçmak için PKK'ya sığınmış olabileceği düşünülüyor. Genç kızları töreden kurtarma vaadi ile kandıran PKK, kendi kanlı eylemleri için canlı bomba olarak kullanıyor. //