BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,87
ALTIN 2.479,81
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın katliam emirleri deşifre edildi!

Terör örgütü PKK'nın askeri kanat sorumlusu Bahoz Erdal kod adlı Feyman Hüseyin'in konuşmaları istihbaratı harekete geçirdi

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın askeri kanat sorumlusu Bahoz Erdal kod adlı Feyman Hüseyin'in önceki gün Türkiye kırsalında bulunan örgüt üyelerine "Eylem yapın, ilçe basın, yol kesin, adam kaçırın tuzak kurun" talimatı verdiği öğrenildi.

Rojhat telsiz kod adıyla verdiği talimatlarını yerine getirmeyen örgüt üyelerine hesap soracağını da söyleyen Feyman Hüseyin'in konuşmaları deşifre edildikten sonra tüm istihbarat birimlerine önlem alınması için gönderildi.

NEDEN YOL KESMİYORSUNUZ?

İstihbarat birimleri kayıtlarına göre, halen terör örgütü PKK'nın askeri kanat sorumlusu olan Bahoz Erdal kod adlı Feyman Hüseyin'in 26 Ağustos akşamı telsiz ile örgüt üyeleri ile yaptığı konuşması deşifre edildi. Feyman Hüseyin'in elemanları ile yaptığı konuşmada eylem yapmayan örgüt üyelerine çok kızdığı belirtildi. Feyman Hüseyin'in "Rojhat" telsiz koduyla yaptığı konuşmada, "Neden yol kesmiyorsunuz. İlçe merkezlerinden neden baskın yapmıyorsunuz. Eylemleriniz sürekli olsun" dediği öğrenildi.

İKİNCİ SALDIRI YAPIN

Foça'daki askeri araca yapılan bombalı saldırı gibi saldırın yapılmasını isteyen Bahoz Erdal kod adlı Feyman Hüseyin, "Yol kesmeler yapın. Tuzak kurun. İlk patlamadan sonra gelen güvenlik güçlerine tuzak kurun. Onlar için ikinci saldırı yapın" dediği belirtildi.

EYLEM YAPMAYANLARINDAN HESAP SORACAĞIM

Telsiz konuşmasında örgüt üylerine sürekli bağıran Feyman Hüseyin'in aynı zamanda, eylem yapmayanlara hesap soracağını söylediği deşifre edildi. Feyman Hüseyin'in deşifre edilen telsiz konuşması tüm istihbarat birimlerine gönderildiği öğrenildi. Özellikle terör örgütünün Foça'daki tuzak saldıralara karşı tüm güvenlik birimleri uyarıldığı belirtildi.