BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,76
ALTIN 2.410,88
HABER /  GÜNCEL

PKK'lılar köy bastı!

Siirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Kemerli Köyü'ne baskın yapan PKK'lı teröristler, köyden bir kişiyi kaçırdı.

Abone ol

Siirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Kemerli Köyü'ne baskın yapan PKK'lı teröristler, köyden bir kişiyi kaçırdı.

Siirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Kemerli Köyü'ne baskın yapan PKK'lı teröristler, köyden bir kişiyi kaçırdı. Kaçırılan köylünün kurtarılması için bölgede operasyon başlatıldı.

Eruh ilçesine bağlı Kemerli köyüne dün akşam saat 21.00 sıralarında gelen bir grup PKK'lı, A.A adlı köylüyü evinin önünden kaçırarak dağlık alana doğru götürdü. Köylülerin durumu bildirmesi üzerine, jandarma bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

BAKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Bitlis'te kaçırılan köy korucularıyla ilgili çalışmaları hassasiyetle devam ettiriyoruz. Gizliliği olan çalışmayla ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımını doğru bulmuyoruz'' dedi.

Bakan Şahin, gazetecilerin Bitlis'te kaçırılan korucularla ilgili sorularını cevaplandırdı. Konuyla ilgili çalışmanın devam ettiğini ifade eden Bakan Şahin, ''Arkadaşlarımız konu üzerinde çalışıyor. Çalışmaları hassasiyetle devam ettiriyoruz. Gizliliği olan bir çalışma. Sonuçlanmadan ayrıntılı bilgi paylaşımını, işin mahiyeti gereği doğru bulmuyoruz. İlgili arkadaşlarımız, il valimiz, güvenlik güçlerimiz doğru olan çalışmayı yürütüyor'' dedi.