BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,91
HABER /  GÜNCEL

PKKdan yeni saldırı türü!

Kundaklamalar bitti derken, İstanbullular yeni bir saldırı türü ile karşı karşıya. Örgüt yandaşları gece yine terör estirdi.

Abone ol Kundaklamaların hız kestiği İstanbul'da bu sefer araçların lastikleri kesiliyor. Kadıköy'de, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından park halindeki yaklaşık 100 aracın lastiği kesildi.

Polis, araç lastiklerinin terör örgütü elemanları tarafından kesilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Bazı araçların 3 lastiğinin birden kesilmesi dikkat çekti. Eyüp'te de dün gece 150 aracın lastiği kesilmişti.

Edinilen bilgiye göre, Fikirtepe Eğitim Mahallesi Patika Yol Sokak, Postane Sokak, Gür Sokak ve Gür Çıkmazı Sokak'ta oturan vatandaşlar, sabah işlerine gitmek için araçlarının yanına geldiklerinde lastiklerin kesilmiş olduğunu fark ettiler.

Lastiği kesilen araç sayısı çok fazla olunca vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, lastiklerin bazılarının şişlendiğini, bazılarının ise bıçakla kesildiğini tespit etti. Polisin vatandaşlara, araçların lastiklerini PKK terör örgütü elemanlarının kestiklerini söylediği öğrenildi.

Aracının lastiği kesilen Serdar Yıldırım isimli vatandaş, "Evimden çıktığımda otomobilimin lastiğinin kesildiğini gördüm. Sokağa baktığımda bütün araçların lastiklerinin kesildiğini fark ettim. Polise haber verdik, polis inceleme yaptı. Bize, lastiklerin PKK'lılar tarafından kesildiğini söyledi. İstanbul'un Avrupa yakasında da çok sayıda aracın lastiğini kesmişler." diyerek olayı anlattı.

Edirne'de 20 aracın lastiği kesildi

Edirne merkezde 20 civarında aracın lastiği kesilerek patlatıldı. Vatandaşlar akşam evlerinin önünde park ettikleri araçlarının sabah kesilmiş lastikleri ile karşılaştı.