BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.426,62
HABER /  GÜNCEL

PKK yamaç paraşütçülerini kurşunladı o anlar kamerada

Kuzey Irak’taki Duhok kenti yakınlarındaki Maten Dağı'nda yamaç paraşütü yapan iki kişi, PKK’lı teröristlerce kurşunlandı. Ö

Abone ol

Kurşunların isabet ettiği bir paraşütçü hastaneye kaldırıldı. Omar Al-Qaralosy, paraşüt ile seyir halinde iken yapılan saldırı anını dair görüntüyü de yine sosyal medya hesabından yayınladı.

Omar El Qaralosy isimli, Kuzey Irak’ın Süleymaniye kentinde yaşayan bir yamaç paraşütçüsü, Wisam Nona isimli arkadaşıyla birlikte Kuzey Irak’taki Maten Dağı'nda yamaç paraşütü yaptığı sırada, PKK’lı teröristlerin kurşunlara hedef oldu.

YERE İNDİKTEN SONRA DÖVMÜŞLER

Omar Al-Qaralosy, Kuzey Irak'ta Maten Dağı'nda yamaç paraşütü yaptığı sırada PKK'lı teröristlerce kendisine ve arkadaşı Wisam Nona'ya ateş edildiğini; yere inmeleri sonrası ise yaşanan tartışma sonrası militanların Wisam Nona'yı darp edip, 3 el ateş ettiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Omar Al-Qaralosy 2 gün önce paylaştığı videonun açıklamasında, yaralaran Nona'nın Amidiye Hastanesi'ne; daha sonra da Duhok'taki Tengavya Hastanesi'ne sevk edildiğini yazdı.