BIST 10.263
DOLAR 32,34
EURO 34,78
ALTIN 2.387,39
HABER /  GÜNCEL

PKK, Kandil'de suikastçi okulu kurdu!

Bölücü terör örgütü PKK'nın geçtiğimiz ocak ayında Kandil'de suikastçi okulu kurduğu ve sözde okulun ilk mezunlarını verdiği açıklandı.

Abone ol

PKK, çözüm sürecinde Kandil Dağı'nda suikastçi yetiştirmek için okul kurdu, orada eğittiği teröristler için mezuniyet töreni düzenledi. Törene örgüt elebaşlarından Murat Karayılan da katıldı.

Terör örgütü PKK’nın Kandil Dağı bölgesinde sene başında suikast okulu kurduğu ortaya çıktı. Örgütün ‘uzmanlaşma’ ve ‘profesyonelleşme’ çalışmaları kapsamında açtığı okuldan mezun olan örgüt mensupları için tören düzenlendi.

ŞEHİT BAHTİYAR SUİKAST OKULU

PKK’nın yayın organlarından Fırat Haber Ajansı’nın haberine göre, ‘Şehit Bahtiyar Suikast Okulu’ adı verilen birimden mezun olan militanlar için düzenlenen törene PKK yöneticisi Murat Karayılan da katıldı. Karayılan, törende şunları söyledi:

UZMANLAŞMA VE PROFESYONELLEŞME!..

“Ortadoğu’da şu anda büyük bir savaş yaşanmaktadır. Aynı zamanda Kürdistan halkının özgürlük mücadelesi de tarihi bir döneme girmiş bulunmaktadır. Savaşın başarıyla yürütülebilmesinde uzmanlaşma ve profesyonelleşme olmazsa olmaz kabilinde bir gereklilik oldu. Kürdistan özgürlük gerillaları, sürece daha aktif katılacak ve savunma görevini daha da başarılı bir şekilde yerine getirecektir.”