BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.503,27
HABER /  EKONOMİ

Pırlantanı kendin seç

Türkiye’nin pırlanta tasarımcısı Divin, online mağazasında müşterilere istedikleri yüzüğü oluşturma imkanı sunuyor.

Abone ol Internette müşterilerine yüzük modeli ve taş seçerek, kendi tasarımlarını belirleme fırsatı sunuyor.  

Divin.com.tr adresinde yer alan online mağazanın “Kendi yüzüğünü oluştur” bölümüne giren müşteriler, taş tercihlerine ya da kişisel tarzlarına göre, farklı yüzük ve taş kombinasyonlarını sanal olarak deneyip, en beğendikleri tasarımı oluşturabiliyorlar. Divin müşterileri, tasarladıkları yüzüğün fiyatını da hesaplayıp, dilerlerse anında sipariş edebiliyorlar.

Teknolojiyi sanatla buluşturarak, en son trendleri yakından izleyen butik çizgisiyle kişiye özel tasarımlar sunan Divin Mücevherat, özgün koleksiyonlarını online mağazasından dünyanın her noktasına ulaştırıyor. Divin Mücevherat, aynı zamanda web sitesinden pırlanta kültürünün temel bilgilerini de aktararak, müşterilerini bilinçli birer mücevher tüketicisine dönüştürecek katkıyı da sağlıyor.

www.divin.com.tr adresinde yer alan Divin online mağazasından alışveriş yapmak isteyenler, siteye üye olduktan sonra, sergilenen koleksiyonlarda yer alan modeller arasından seçim yaparak sipariş verebiliyorlar. Dileyenler ise, hayalini kurdukları pırlanta yüzüğü, sitenin sunduğu olanaklarla kendileri de tasarlayabiliyorlar. Ana sayfada yer alan “Kendi yüzüğünü oluştur” linkini tıklayarak, yüzük tasarım bölümüne giren Divin müşterileri, istedikleri yüzüğü tasarlamaya taş seçerek ya da tarzlarını belirleyerek başlayabiliyorlar.
Kendi yüzüğünü oluşturmak isteyenler, taş ya da tarz seçimlerini belirlerken, fiyat tanımlaması da yapabiliyorlar.

Her iki yoldan da, farklı yüzük modelleri ve taş çeşitlerini bir araya getirerek, sanal olarak farklı tasarımlar ortaya çıkaran kullanıcılar, kendi oluşturdukları yüzükler arasından, beğenilerine ve bütçelerine en uygun olanını, dilerlerse ödemesini site üzerinden kredi kartı ya da havale yoluyla yaparak, anında sipariş edebiliyorlar. Divin Mücevherat, müşterileri tarafından tasarlanan yüzükleri onların beğendikleri biçimde hazırlayarak, en geç 7 gün içinde sigorta güvencesiyle adreslerine ulaştırıyor.
Divin online mağazası ile Türkiye’nin ve dünyanın her yanından müşterilerine, onları en çok mutlu edecek özel ürünleri, 7 gün 24 saat, en doğru fiyatla, en hızlı, en güvenli ve en kolay biçimde satın alma ayrıcalığı sağlıyor.