BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL

Piknik felaketleri oldu

İstanbul Eyüp'te bir grup arkadaşıyla birlikte piknik yapmak üzere gittikleri yerde, düşen topu almak için gölete giren genç boğularak hayatını kaybetti.

Abone ol

Olay, Eyüp Pirinççi Köyü'ndeki mesire alanında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir süre önce askerden dönen 23 yaşındaki Ali Osman Ağaç, 11 arkadaşıyla birlikte piknik yapmak üzere Pirinççi Köyü'ndeki mesire alanına gitti. Gençler toplandıkları mesire alanında top oynadı. Topun gölete düşmesi üzerine yüzmeyi bildiğini belirten Ali Osman Ağaç gölete girdi. Bir anda balçığa saplanan genç, çırpınmaya başladı. Bunun üzerine bazı arkadaşları genci kurtarmak için gölete atlasa da Ali Osman Ağaç suya gömüldü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ardından olay yerine gelen dalgıçlar Ali Osman A.'nın cansız bedenini karaya çıkarıldı. Ceset daha sonra ambulansa konularak Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Çevrede bulunan bir vatandaş, olayın saat 13.30'da meydana geldiğini, itfaiye, ambulans ve jandarmanın kısa sürede olay yerine geldiğini belirterek, dalgıçların ise 3 saat sonra olay yerine geldiğini iddia etti.

Öte yandan haber verilmesi üzerine olay yerine gelen gencin ailesi uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.