BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Perinçekten ilginç iddia

Danıştay saldırısı ile ilgili komplo teorileri hız kazandı. Perinçek tetikçinin arkasındaki güçleri açıkladı !..

Abone ol

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Danıştaya yapılan saldırıyı gerçekleştiren Alparslan Arslan ve ekibi, Bulgaristan'da MOSSAD destekli Alpiras adlı firma tesislerinde özel eğitim gördü'' dedi.

Perinçek, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Danıştaya silahlı bir eylem yapılacağının hükümete önceden bildirildiğini, buna rağmen hükümetin herhangi bir önlem almayarak olayın gerçekleşmesini beklediğini ileri sürdü.

Eldeki istihbarat verilerine göre iki devlet kurumuna daha saldırı yapılmasının planlandığını iddia eden Perinçek, hükümetin de bu konuda bilgisi olduğunu savundu. Perinçek, ''Danıştaya yapılan saldırıyı gerçekleştiren Alparslan Arslan ve ekibi, Bulgaristan'da MOSSAD destekli Alpiras adlı firma tesislerinde özel eğitim gördü. Bunların bazıları hala yakalanamadı'' dedi. MOSSAD'ın eğittiği ekibin Türkiye'de ''Gonca Bahar'' adlı kimlik taşıyan bir kadınla ilişkili olduklarının tespit edildiğini savunan Perinçek, bu ekibin Türk bankalarındaki hesaplarına 4 milyon YTL  yatırıldığının bilindiğini söyledi.