BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Pendikte kavga ölümle bitti

Pendik'te bir kahvehanede oynadıkları oyun yüzünden kavga eden iki kişi 15 gün sonra yine karşı karşıya geldi.

Abone ol Pendik'te bir kahvehanede oynadıkları oyun yüzünden kavga eden iki kişi 15 gün sonra yine karşı karşıya geldi. Bir arkadaşını da yanına alan Tuncay A.,kendisini bıçakla yaralayan Serhat Osman A. ile kavgaya tutuştu. Meydana gelen kavga sonucunda Serhat Osman A., Tuncay A.'nın arkadaşı Hakkı K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde 24 Ekim 2008 tarihinde çıkan bıçaklı kavga sonunda Serhat Osman A.(20) göğsünden aldığı bıçak yarasıyla hayatını kaybederken arkadaşı Uğur G.(17), elinden yaralandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında polis, kavgaya karıştığı ileri sürülen Tuncay A.(19)'yı gece vakti evinde yakaladı. Zanlı Tuncay A.'nın arkadaşı Hakkı K.(19) ise kendisini sabaha kadar arayan polis tarafından Dumlupınar mahallesinde sokakta gezinirken yakalandı.

Gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen iki zanlıdan Tuncay A.'nın, 9 Ekim 2008 tarihinde kahvehanede oyun yüzünden çıkan tartışmada Serhat Osman A. tarafından sıyrık derecesinde bıçakla yaraladığını, durumu da polise söylemediklerini belirttiği ileri sürüldü. Bu olaydan sonra intikam almak için arkadaşıyla birlikte Serhat Osman A.'nın önünü kestiği iddiasını kabul etmeyen Tuncay A.'nın, yine Serhat Osman tarafından önlerinin kesildiğini ve kendilerini koruduklarını ileri sürdüğü öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan zanlılar, Pendik Adliyesi'ne sevk edildi.