BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Pazar günü sinemaya gitmeye ne dersiniz?

Bu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı...

Abone ol

Bu hafta vizyona 1'i Türk olmak üzere toplam 7 tane film giriyor.

Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin üstlendiği Selam filminin oyuncu kadrosunda ise Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer ve Hasan Nihat Sütçü yer alıyor...

Farklı dünyalara ait iki insanın tutkulu aşk öyküsünün anlatıldığı gençlik filmi Aşka Yükseliş'in başrolleri Maria Valverde ve Mario Casas paylaşıyor. Yönetmen ise Fernando González Molina.

Stephen Sommers'ın 2009 yılında çektiği gişe filmi G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe - Rise of Cobra) filminden bayrağı devralan Jon Chu başrollere Dwayne Johnson, Channing Tatum ve Ray Park'ı taşırken, kadroya Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun, Elodie Yung gibi yıldızlar eşlik ediyor. 3D vizyona girecek bol yıldızlı G.I.JOE: MİSİLLEME (3D) filmi için beklentiler de yüksek.

Alacakaranlık serisiyle dünyayı sallayan Stephenie Meyer'ın romanından bilim-kurgu ve gerilim sinemasının başarılı yönetmeni Andrew Niccol tarafından uyarlanarak beyazperdeye aktarılan Göçebe filminin başrolünü ise genç oyuncu Saoirse Ronan üstleniyor.

HİTCHCOCK filminde Scarlett Johansson, Janet Leigh, James D'Arcy, Anthony Perkins, Jessica Biel, Vera Miles, Michael Stuhlbarg ve Toni Collette gibi pek çok yıldız isim yer alıyor.

Yapımını Paranormal Activity filminin yapımcılarının yürüttüğü Lanet filminin yönetmen koltuğunda The Exorcism of Emily Rose filmiyle tanıdığımız Scott Derrickson bulunuyor.

Ferdinand von Schirach'ın kitabından yönetmen Doris Dörrie tarafından senaryolaştırılan Mutluluk filminin başrollerinde ise Alba Rohrwacher ve Vinzenz Kiefer yer alıyor.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ, KONULARI VE FRAGMANLARI

DİĞER SAYFADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

SELAM

Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer ve Hasan Nihat Sütçü yer alıyor...

AŞKA YÜKSELİŞ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]


AŞKA YÜKSELİŞ

Farklı dünyalara ait iki insanın tutkulu aşk öyküsünün anlatıldığı gençlik filminde başrolleri Maria Valverde ve Mario Casas paylaşıyor. Yönetmen ise Fernando González Molina.

G.I.JOE: MİSİLLEME (3D)  FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

G.I.JOE: MİSİLLEME (3D)

Stephen Sommers'ın 2009 yılında çektiği gişe filmi G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe - Rise of Cobra) filminden bayrağı devralan Jon Chu başrollere Dwayne Johnson, Channing Tatum ve Ray Park'ı taşırken, kadroya Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun, Elodie Yung gibi yıldızlar eşlik ediyor. 3D vizyona girecek bol yıldızlı film için beklentiler de yüksek.

GÖÇEBE FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA
[PAGE]

GÖÇEBE

Alacakaranlık serisiyle dünyayı sallayan Stephenie Meyer'ın romanından bilim-kurgu ve gerilim sinemasının başarılı yönetmeni Andrew Niccol tarafından uyarlanarak beyazperdeye aktarılan filmin başrolünü ise genç oyuncu Saoirse Ronan üstleniyor.

HİTCHCOCK FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

HİTCHCOCK

Filmde ayrıca Scarlett Johansson, Janet Leigh, James D'Arcy, Anthony Perkins, Jessica Biel, Vera Miles, Michael Stuhlbarg ve Toni Collette gibi pek çok yıldız isim yer alıyor.

LANET FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

LANET

Yapımını Paranormal Activity filminin yapımcılarının yürüttüğü filmin yönetmen koltuğunda The Exorcism of Emily Rose filmiyle tanıdığımız Scott Derrickson bulunuyor.

MUTLULUK FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

MUTLULUK

Ferdinand von Schirach'ın kitabından yönetmen Doris Dörrie tarafından senaryolaştırılan filmin başrollerinde ise Alba Rohrwacher ve Vinzenz Kiefer yer alıyor.

GEÇEN HAFTANIN FİLMLERİNİN FRAGMANLARI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

MAHMUT İLE MERYEM

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Eva Dedova’nın paylaştığı filmin yönetmenliğini senaristlik yönü çok güçlü bir isim olan Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Azerbaycanlı yazar Elçin Efendiyev'in aynı adlı romanından senaryolaştırılan filmin ekibinde pek çok Azeri oyuncu ve teknik isim de yer alıyor.

SABİT KANCA FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

SABİT KANCA

İsmail Baki'nin başrolde olduğu filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Alper Mestçi üstleniyor. Her soruya verdiği hazır cevaplarla ünlenen Sabit Kanca öykü içerisinde keskin zekası ve bitmeyen espri yeteneği ile seyirciyi de anılarına götürüyor.