BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
HABER /  GÜNCEL

Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti

Payidar Tüfekçioğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü. Peki kimdir Payidar Tüfekçioğlu? Payidar Tüfekçioğlu uzun zamandır karaciğer nakli olmak için bekliyordu. Ancak uygun dönor bir türlü bulunamamıştı.

Abone ol

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören ve karaciğer nakli için donör bekleyen Payidar Tüfekçioğlu, hayata veda etti. Sanatçının ölümü hem hayranlarını hem yakınlarını üzdü.

Payidar Tüfekçioğlu'nun 55 yaşında yaşamdan koparan ise karaciğer hastalığı oldu. Tüfekçioğlu karaciğer nakli için donör bekliyordu. Dün akşam ünlü sanatçı hastanede son nefesini verdi.

Mine Tüfekçioğlu eşi Payidar'ı kaybetti! Kızı Tılsım ile kahroldu

İstanbul Devlet Tiyatroları'nın internet sitesinde, "Değerli oyuncumuz sevgili Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik, acımız sonsuzdur" mesajı paylaşıldı.

Payidar Tüfekçioğlu kimdir eşi ve tiyatro hayatı: Payidar Tüfekçioğlu 1962 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Payidar Tüfekçioğlu, tiyatro oyuncusu Mine Tüfekçioğlu ile evlidir. Tılsım adında bir çocuğu vardır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünivertsitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş,Konservatuvar eğitiminden sonra Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Bursa Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'da çalışmıştır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu'da görev almaktadır.

Tiyatro ve sinema çalışmalarının yanı sıra dublaj çalışmaları da bulunmaktadır. Hollywood filmlerinin önemli oyuncularının Türkçe dublajlarını yapmıştır. En bilindik seslendirmeleri Sylvester Stallone, Bruce Willis, Samuel Jackson, Morgan Freeman, Clint Eastwood gibi önemli aktörlerin Türkçe düblajlarını üstlenmiştir.

Dizileri; Ölümsüz Aşk, Naciye'yi Kim Sevmez, Hünkarın Bir Günü, Acayip Hikayeler, Kurtlar Vadisi Pusu, Yunus Emre, Aşkın yolculuğu, Sudan Bıkmış Balıklar'dır.