BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Patronuna kurşun yağdırdı!

Başkentte işten çıkartılan bir kişi, tartıştığı eski patronuna kurşun yağdırdı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Etimesgut'ta oto aksesuarı satan bir iş yerinde, işyeri sahibi Baysal Güven ile işten çıkardığı çalışanı Hasan Ç. arasında tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışmanın ardından Hasan Ç., arkadaşlarını da alarak tekrar eski işyerine geldi. Hasan Ç. ve arkadaşları ile Baysal Güven arasında tekrar kavga yaşandı. Baysal Güven'in bir çalışanı üzerlerine sopayla saldırınca Hasan Ç., yanında getirdiği tabanca ile Baysal Güven'e ve iş yeri çalışanlarına ateş etti. Baysal Güven olay yerinede hayatını
kaybederken, çalışanlardan Ferhat Güven ve Hakan Çakıl yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Hasan Ç.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda Hasan Ç.'nin Murat D. isimli bir sabıkalının evinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda Hasan Ç., evinde saklandığı Murat D., İsmail K., Bayram K. ve Savaş K. yakalanarak gözaltına alındı.

Polis sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edilirken, işyerinde yaşananlar güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.