BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL

Gurbetçiden sınır ötesi cinayet

Çorum'da, yurt dışında işçi olarak çalışan kişi, kendisini görmek için geldiği annesini öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Abone ol

Fransa'da işçi olarak çalışan bir çocuk babası O.B. (41), ailesini görmek amacıyla Çorum'a geldi.

Evinde eşi ve çocuğuyla görüşen O.B, bir süre sonra aynı sokaktaki bir apartmanda yalnız yaşayan annesi Gülşeref B'yi (63) görmek için evden ayrıldı.

Evde henüz bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışmaya başlayan O.B, yaşlı kadını öldürdükten sonra evden ayrıldı. Kanlı elbiseleriyle yürüyerek İl Emniyet Müdürlüğüne giden O.B, buradaki polislere, ''Ben anneme zarar verdim'' diyerek teslim oldu.

Gülşeref B'nin evine giden ve kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, yaşlı kadının cesediyle karşılaştı. Kadının cesedi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan O.B'nin emniyetteki sorgusunda, ''evde canının sıkıldığı için konuşmak amacıyla annesinin yanına gittiğini, tartışma çıkınca da öldürdüğünü söylediği'' ifade edildi.

Fransa'da işçi olarak çalışan ve dün Çorum'a geldiği öğrenilen O.B'nin, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü kaydedildi.