BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81
HABER /  DÜNYA

Patlamanın boyutları kameraya yansıdı

Kırıkkale’nin Hasandede beldesinde Makine Kimya Endüstri Kurumuna ait barut deposunda patlama meydana geldi. Patlama sonrasında ormanlık ala...

Abone ol

Kırıkkale’nin Hasandede beldesinde Makine Kimya Endüstri Kurumuna ait barut deposunda patlama meydana geldi. Patlama sonrasında ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, patlamanın neden olduğu zarar ise kameralara yansıdı.
Hasandede beldesinde bulunan barut deposunda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çevreye saçılan alevler nedeniyle orman yangını çıktı. Çevre illerden Kırıkkale’ye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden küçük çaplı yangınlar ise hem havadan hem de karadan orman işletme ekiplerince söndürüldü. Patlamanın ardından zehirlenen bir kadının hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dükkanların zarar görmesine neden olan patlamanın ardından ortaya çıkan bilanço kameralara yansıdı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise patlama sonucunda ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığını ifade etti.
(İHA)