BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Patlamanın ardındaki acı hikayeler

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 46 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından acı hikayeler ortaya çıktı.<br/>Reyhanlı’daki patlamada hayat...

Abone ol

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 46 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından acı hikayeler ortaya çıktı.
Reyhanlı’daki patlamada hayatını kaybeden Murat Yelliz (18) Mustafa Ayaz 25) Mehmet İri (24) ve Mustafa Ayaz’in (34) hikayeleri yürek burktu. AK Parti Hatay Milletvekillerinin taziye ziyaretlerinde bulundukları evlerde, hayatını kaybedenler için dualar edilirken, yakınları göz yaşları içinde taziyeleri kabul etti.
Patlamada hayatını kaybeden Mehmet İri ve Mustafa Ayaz’ın 10 yıldır çok iyi arkadaş oldukları, askerliği birlikte yaptıkları ve patlama sırasında da birlikte iş yerine gittikleri öğrenildi. Mehmet İri’nin cenazesini ayakkabısından tanıdıklarını belirten yakınları, iki arkadaşın ölüme birlikte gittiklerini söylediler.
Patlamada hayatını kaybeden Mustafa Ayaz’ın (25) bir yıllık evli olduğu ve 4 gün sonra eşinin doğum için hastaneden randevu aldığını anlatan yakınları, “Çok hüzünlüyüz. Allah ona rahmet eylesin, devletimize zeval vermesin” diyerek duygularını dile getirdiler.
Patlamada hayatını kaybeden 18 Yaşındaki Murat Yelliz ise muhasebecide çalışıyordu. Öğle tatilinden sonra işyerine doğru giderken patlamada hayatını kaybeden Yelliz, gözyaşları arasında toprağa verilirken ailesi evlerinin önündeki taziye çadırında taziyeleri kabul ediyorlar.
(İHA)