BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.413,11
HABER /  GÜNCEL

Paşa sinirini gazetecilerden çıkardı

Genelkurmay Genel Sekreteri Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, evinin önünde bekleyen gazetecileri öyle bir fırçaladı ki..

Abone ol

Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarıldığı iddia edilen dönemin Genelkurmay Genel Sekreteri Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak sinirini gazetecilerden çıkardı.

28 Şubat soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkartıldığı iddia edilen ancak ismi 31 kişilik listede görülmeyen Erol Özkasnak, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesindeki evine jandarma çağırdı. Gazetecileri engellemek amacıyla Gümüşkaya Jandarma Karakolu'na telefon eden Özkasnak'ın evinin önüne iki jandarma gelerek nöbet tutmaya başladı.

GAZETECİLERE HAKARETİ SAVUNDU!

Akşam üzeri eve gelen bir misafirini bahçede karşılayan Özkasnak, bu sırada gazetecilerin ''Bir açıklama yapacak mısınız?'' sorusuna, ''Daha ne söyleyeyim ya'' karşılığını verdi.

Sabah saatlerinde şahsi aracıyla evinden ayrılan Özkasnak, araç içinden gazetecilere hakaretler savurdu.

"Gidin başımdan dün çektiniz yeter. Ayıptır taciz ediyorsunuz bu gazetecilik felan değil ama siz yaparız diyorsunuz. Ben öyle bir şey yapacağım şimdi size ama neyse" diyerek çıkışan Özkasnak bir gazetecinin görevimizi yapıyoruz demesiyle daha da sinirlendi ve şunları söyledi:

ANKARA YOLUNDA

Evinde dün yapılan aramanın ardından gözaltına alınarak, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ahmet Tarık Yelkenci, geceyi burada geçirdi.

Bu sabah Çanakkale Havalimanı'na getirilen Yelkenci, bilet işlemlerinin ardından saat 07.00 uçağıyla Ankara'ya götürüldü.