BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  DÜNYA

Parolayı söylemeyen sevgilisini öldürdü

ABD'de sevgilisiyle sado-mazoşist ilişki yaşayan genç kız, sevgilisini parolayı söylemediği gerekçesiyle öldürdü.

Abone ol

ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Glendale kentinde, 43 yaşındaki sevgilisi ile sado-mazoşist ilişki yaşayan 16 yaşındaki genç kız, cinsel ilişki yaşadıkları sırada boğazına kablo doladığı sevgilisini boğarak öldürdü.

Jessica Burlew adındaki genç kız, acı çekmekten zevk alan sevgilisinin ölmesi üzerine, kendisini hayata döndürmek için jiletle doğradığını itiraf etti.

KABLOYLA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

ABD'de meydana gelen olayda, 'birlikte olduğu kişiye acı çektirmekten hoşlanan ve acı çekmekten hoşlanan çift' olarak tanımlanan sado-mazoşist ilişki, ölümle sonuçlandı. Kendisinden 27 yaş büyük sevgilisi ile annesinin evinde cinsel ilişkiye giren 16 yaşındaki Jessica Burlew, ilişki sırasında acı çekmekten zevk alan sevgilisi Jason Ash'i kabloyla boğarak ölmesine yol açtı.

080220141048097815619_2-(1).jpg

İKİNCİ DERECE CİNAYET


Polise verdiği ifadede, sevgilisinin aralarında anlaştıkları parolayı söylememesi üzerine boğazını daha da sıktığını belirten genç kız, öldüğünü anladıktan sonra sevgilisini hayata döndürebilmek için, bedenini jiletle doğradığını da itiraf etti. Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, Jessica Burlwe'in, ikinci derece cinayet suçlamasıyla Mart ayında mahkemeye çıkacağı belirtildi.