BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Parlak fikirlerle karşılaşabiliriz

Günlük işlerde ortak idealler uğruna harekete geçebilir, özgün ve orjinal işlerle ilgilenebiliriz.

Bugün 15 Kasım Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Kova burcunda ilerleyen Ay güne özgür ve idealist enerjiler veriyor. Sosyal kavramlar, grup çalışmaları, organizasyonlar, bilim ve teknoloji ile ilgili konular daha fazla gündemimizde olabilir.

Günlük işlerde ortak idealler uğruna harekete geçebilir, özgün ve orjinal işlerle ilgilenebiliriz. Yaratıcı enerjiler güçlü; özellikle zihinsel faaliyetlerde aktif olabiliriz. Düşüncelerimiz önümüzdeki günlerdeki planlarımıza odaklanabilir. Büyük hedeflerimizle ilgili araştırma yapabilir, bilgi toplayabiliriz. Özellikle eğitim ve ticari konularda parlak fikirlerle karşılaşmamız mümkün.

Bugün Kova burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs arasında uyumlu görünüm olacak. Enerjimizi zaman zaman kontrol etmekte zorlanabiliriz. Hızlı ve ani gelişmeler sürprizler yaratabilir.

Gece saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Sosyal enerjiler güçleneceği için arkadaş grupları veya özel ilişkilerimizde hareketlilik artarken, keyifli anlar geçirebiliriz. Karşı cinsle ilişkilerde duygusal ve zihinsel paylaşımlar daha tatmin edici olabilir.