BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Paris'te terör alarmı verildi!

Fransa'nın başkenti Paris'te bir şüphelinin aracını polislerin üzerine sürmesi sonucu alarm verildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı kapatılırken bölge polis kordonuna alındı.

Abone ol

Fransa'nın başkenti Paris bir kez daha saldırı korkusu yaşadı. Ünlü Champs Elysees bulvarında polis alarm durumuna geçti. Jandarma minibüsüne kasıtlı olarak çarpan şüpheli araçtaki saldırgan gözaltına alındı. Alarm durumuna geçen polis halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı.

Fransa'nın başkenti Paris'in dünyaca ünlü bulvarı Champs Elysees'te  hareketlilik yaşandı. Başkanlık sarayı Elysee'i kapatan polis halkın bölgeden uzak durmasını istedi. 

Şüpheli bir araç kasıtlı olarak jandarma minibüsne çarptı.  Araçtan indirilen şüpheli yere yatırılarak gözaltına alındı. İçinde patlama olduğu bildirilen araç polis ekipleri tarafından söndürüldü.

Reuters haber ajansının olay yerinden geçtiği ilk fotoğrafta, silah taşıyan maskeli polislerin bölgeye kimseyi sokmadığı görülüdü.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Polisin, araçlarına çarpan zanlıyı kısa sürede yaralı olarak yakaladığı, olayda ölen ve zanlıdan başka yaralanan olmadığı bildirildi.

Güvenlik ekipleri, aracın içinde kalaknikof, gaz bombaları ve gaz şişeleri bulunduğunu açıkladı. 

Terörle mücadele ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattıkları ifade edildi. 

Habere göre, kazanın ardından polis aracına çarpan araç alev aldı. Paris'te gerçekleşen olayda sürücünün bilinçsiz bir şekilde yerde yattığı ifade edildi. Polis, olayın kaza mı, yoksa bilinçli olarak gerçekleştirilen bir eylem mi olduğunu belirtmedi.