BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  DÜNYA

Paris'te polis şiddeti polisler vatandaşı sokak arasında linç etti şok görüntüler

Fransa'daki akaryakıt zammı protestolarında polis vatandaşı linç etti. 2 kişinin öldüğü 222'si güvenlik görevlisi bin 43 kişinin yaralandığı olaylarda onlarca polis bir vatandaşı linç ederken görüntülendi.

Abone ol

FRANSA'da 'sarı yelekliler'in 17 Kasım'da başlattığı akaryakıt zammı protestolarına bilanço giderek ağırlaşıyor. 17 Kasım'dan bu yana çıkan olaylarda 2 kişi hayatını kaybetti, 222'si güvenlik görevlisi bin 43 kişi yaralandı, bin 424 kişi gözaltına alındı.

PAZAR GÜNÜ BİLANÇOSU... Fransa İçişleri Bakanlığı, sadece pazar günü düzenlenen protestolara 136 bin kişinin katıldığını, çıkan olaylarda 263 kişinin yaralandığını ve 630 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Fransa polisi, zamları protesto edenlere en şiddetli şekilde müdahale ediyor. 

ARKAK SOKAKTA LİNÇ ETTİLER... Sosyal medyaya düşen ve milyonlarca kez izlenen bir görüntüde ise Fransza  polisinin arka sokaklara kaçan bir vatandaşı linç etmesi an be an kaydedildi. Görüntülerde polislerin şiddetinden arka sokaklara kaçarak kurtulacağını düşünen vatandaş onlarca polis tarafından tekme ve joplarla dakikalarca dövülerek linç ediliyor.