BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

’’Parayı zikretmek Trabzon’un kültüründe yok’’

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongre öncesi ’para’ konuşmanın Trabzon kültürüne yakışmadığını belirterek “Siz bunu kamuoyu...

Abone ol

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongre öncesi ’para’ konuşmanın Trabzon kültürüne yakışmadığını belirterek “Siz bunu kamuoyu ile paylaşıp Trabzonspor’un bittiğini, Trabzonspor’un bir liralık kredisinin kalmadığını anlatır, Trabzon ve camiasını küçük düşürücü cümleler kullanırsanız, bunun Trabzonspor’a bir faydası olmaz” dedi.
Seçim ziyaretlerin kapsamında Türkiye Kamu Sen Trabzon İl Temsilciliği’ni ziyaret eden Hacıosmanoğlu, kongre öncesi parayı zikretmenin doğru olmadığını söyledi. “Trabzonspor’un acil paraya ihtiyacı var” söylemlerinin Trabzon kültürüne yakışmayacağını belirten Hacıosmanoğlu “Biz kendi sermayemizin patronuyuz. Kendi öz kaynaklarımızı bir araya geleceğimiz arkadaşlarımızla beraber bir araya getireceğiz. Trabzonspor’un ihtiyaçlarını biliyoruz. Onunla ilgili hazırlığımız var. Bazı arkadaşların söylemleri Trabzon kültürüne ters düşüyor. Paradan bahsediliyor. İlle de kamuoyuna farklı göstermek için ‘paralı’ diye lanse eden insanların ailesi sevinsin. ‘Parası olan çok para verecek’ diye bir kaide yok. Yeter ki insan bunu sevda edinsin. Bizim örf ve adetlerimizde erkeklerin maaşı, kadınların yaşı sorulmaz. Parayı zikretmek Trabzon kültürüne de yakışmaz. Bu söylemler Trabzonspor’a zarar veriyor. Trabzon’da yaşamıyoruz, İstanbul’da yaşıyoruz ama başkan adaylarının da bu konuya dikkat etmesi lazım” diye konuştu.
(İHA)