BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  GÜNCEL

Para karşılığı lezbiyen ilişkiye girmiş

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki G.A'yı bir eve kapatıp, para karşılığı fuhuş ve lezbiyen ilişkiye girdiği iddiasıyla 2'si tutuklu toplam 11 sanığın yargılanması tamamlandı

Abone ol

Evden kaçan 14 yaşındaki kız önce bir eve kapatıldı ardından ise onlarca kişiyle cinsel ilişkiye zorlandı.

8 sanık 4 ile 18 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı, 3 sanık ise beraat etti. Küçük kızla para karşılığı lezbiyen ilişkiye girdiği iddia edilen 50 yaşındaki Nazan D., 4 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

İDDİALARI REDDETTİLER

Onlarca kişiyle cinsel ilişkiye zorlanan ve konsomatrislik yaptırıldığı iddia edilen G.A., jandarma ekiplerinin 2011 yılının ocak ayında gerçekleştirdiği operasyonla kurtarıldı. G.A.’nın para karşılığında bir kadınla lezbiyen ilişkiye zorlandığı da ortaya çıktı. Bursa Osmangazi Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Çocuğun cinsel istismarı’, ‘İnsan ticareti’ ve ‘Fuhuşa aracılık ve teşvik’ suçlarından 8 ile 58 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanıklar Ramazan Ö. ve Cenan A. ile başka bir suçtan tutuklu Metin K. ve davanın tutuksuz sanıkları Ali G. ile Muhammet D. duruşmada hazır bulunurken tutuksuz diğer 6 sanık ise karar duruşmasına katılmadı.

Son sözü sorulan sanıklar haklarındaki iddiaları reddetti. Kısa bir aranın ardından kararını veren mahkeme davanın tutuklu sanıkları Ramazan Ö.’ye 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Çocuğu fuhuş için teşvik etmek' suçlarından 12 yıl 6 ay, Cenan A.’ya ise 'Çocuğu fuhuş için teşvik etmek' suçundan 18 yıl hapis ve 36 bin TL adli para cezası verdi.

Ayrıca mahkeme davanın tutuksuz sanıklarından Ali G.’yi 'Cebir ve şiddet kullanarak çocuğun birden fazla kez nitelikli cinsel istismarı' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırarak tutuklanmasına karar verdi.

Küçük yaştaki mağdure G.A. ile para karşılığı lezbiyen ilişkiye girdiği iddia edilen Nazan D., 'Çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan 4 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme heyeti diğer tutuksuz sanıklar İsmail Ç.’ye 'İnsan ticareti', İrfan K. ve Ömer G.’ye 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 6’şar yıl 8’er ay; Mithat T.’ye ise 'Çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Davanın diğer tutuksuz sanıkları Celal P., Muhammet D. ve Metin K. ise üzerlerine atılı tüm suçlamalardan suçun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.

TECAVÜZCÜNÜN PİŞKİNLİĞİNE BAKIN!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

UTANMADAN BİR DE BÖYLE AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır'da yaşanan tecavüz skandalında iki çocuk annesi kadına kızının gözü önünde tecavüz eden zanlı mahkemenin Adli Tıp'tan istediği raporu 18 ay gecikmeli vermesi nedeniyle serbest kaldı.

Hadsiz zanlı ise 'Gelip gitmekten sıkıldım, ne zaman ceza verecekseniz verin' dedi.

Diyarbakır'da 12 Mart 2012'de yaşanan korkunç olayın detaylarına uşatı.

1 YIL GEÇMEDİĞİ İÇİN RAPOR VERİLMEDİ

Hırsızlık, gasp ve tecavüz gibi sayısız suçtan kaydı bulunan Fatih Nerede (19), kendine yeni bir kurban seçti. Gündüz saatlerinde, evli ve 2 çocuk annesi H.A.'nın (28) evine girdi. Genç kadının 3 yaşındaki kızını öldürmekle tehdit edip H.A.'yı yanına çağırdı. Önce kadını bıçakla yaraladı. Sonra da küçük yavrusunun gözleri önünde ona tecavüz etti. Tam bu sırada kapı çaldı. Sapık, evden kaçmaya çalışırken bina sakinleri tarafından yakalandı. Hakkında 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Genç kadın, ruh sağlığının tecavüz sonrası bozulup bozulmadığının belirlenmesi için Dicle Üniversitesi Adli Tıp İhtisas Kurulu'na sevk edildi. Ancak Adli Tıp'ın yanıtı son duruşmada geldi. Cevap yazısı ise tecavüz mağdurunu bir kez daha yaraladı. Zira Adli Tıp olayın üzerinden henüz 1 yıl geçmediğini, bu yüzden rapor verilemediğini belirtti.

HÜKMÜ RAPOR BELİRLEYECEK

Genç kadının olaydan en erken 18 ay geçtikten sonra muayene edilebileceği çünkü ancak o zaman kişinin ruh sağlığının bozulup bozulmadığının tespit edilebileceği kaydedildi. Söz konusu rapor, sanığa verilecek cezada belirleyici olacağı için dava ertelendi. Sanık Fatih Nerede ise gülerek, "Ya, ne ceza verecekseniz verin artık. Ben bu gidiş gelişlerden sıkıldım" dedi.

MAHKEME 'TIP' DEDİ

Şanlıurfa'da baba Ahmet Ç. (41), kumar oynadı. Borcuna karşılık olarak da kızı S.Ç.'yi (13), Mehmet K.'ya (21) sattı. Annenin ihbarı ile küçük yavru, kurtarıldı. Baba ve Mehmet K. hakkında dava açıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Mehmet K. S.Ç. ile aşk yaşadıklarını söyledi. Sanık, mahkeme heyetine de Ş.Ç. ile birlikte sarmaş dolaş çektirdiği fotoğrafları delil olarak sundu.

ÖZGÜR SAPIK

Adli Tıp'tan karar çıkmadığı için zanlı Nerede, elini kolunu sallaya sallaya dışarıda geziyor.

ŞOK GEÇİRDİ

H.A., kızının gözleri önünde tecavüze uğradı. Tek isteği, vicdansız adamın yargılanmasıydı. Ancak Adli Tıp Kurulu'nun kararı, genç kadını şoka uğrattı.

ÖNCE SEKS YAPTI ARDINDAN BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KAN DONDURAN HABER KONYA'DAN GELDİ

Konya’da geçen yıl aralık ayında sevgilisi 4 çocuk annesi 33 yaşındaki Emel Sayın’ı boğarak öldüren 25 yaşındaki Mustafa Çekici, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Çekici, savunmasında sevgilisi Sayın ile cinsel ilişkiye girdikten sonra tartışıp boğarak öldürdüğünü ve daha sonra da çıplak olduğu için ’namahrem’ deyip kıyafetlerini giydirdiğini söyledi.

Olay, geçen yıl 9 Aralık Pazar günü merkez Meram İlçesi Hacı Fettah Mahallesi Yaymacı Sokak’taki tek katlı evde meydana geldi. Boşandığı eşinden olan 14 yaşındaki oğlu Ç.C. ile kızı 9 yaşındaki Z.C. birlikte yaşayan ve terminaldeki tuvaletlerde çalışan Emel Sayın, sabah saatlerinde iki çocuğu tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Ç.C. ve Z.C., polis merkezine gidip durumu anlattı. Olay yerine gelen polis, Emel Sayın’ın öldüğünü saptadı. Sayın’ın yapılan otopsisinde boğularak öldüğü ve sıkma nedeniyle de boyun kemiklerinde kırıklar olduğu saptandı.

OTOBÜSE BİNERKEN YAKALANDI

Bunun üzerine polis, genç kadının sevgilisi olduğu belirtilen Mustafa Çekici’yi Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde İzmir’e gitmek üzere otobüse binmek isterken gözaltına aldı. Konya’ya getirilen Çekici, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

PREZERVATİF KULLANARAK İLİŞKİYE GİRDİM

Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’kasten adam öldürme’ suçundan yargılanan Mustafa Çekici, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Çekici, olay günü sevgilisi Emel Sayın ve Sayın’ın çocuklarıyla birlikte markete gidip alışveriş yaptıktan sonra eve döndüklerini, bir süre televizyon izledikten sonra ayrı odalarda yattıklarını anlattı. Daha sonra Emel Sayın’ın odasına geldiğini belirten Çekici, ”Gece saat 01.00 sıralarında Emel Sayın, odama geldi ve sevişmeye başladık. 30 dakika boyunca ilişkiye girip, seviştik" dedi. Mahkeme Başkanı’nın otopsi raporunda cinsel ilişki bulgusunun olmadığını sorması üzerine Çekici, "Sayın hakim, korunarak cinsel ilişkiye girdik. Prezervatif kullandık" yanıtını verdi.

SEVGİLİSİNİN KIZINA TACİZ İDDİASI

Mustafa Çekici, cinsel ilişkiden sonra Emel Sayın’a, iki çocuğunun babası olan eski sevgilisi A.G.’nin eve gelmemesi konusunda uyardığını belirterek, savunmasını şöyle sürdürdü:

”Emel de, bana ’Sen ne karışıyorsun? Seni, ’çocuğuma cinsel taciz de bulunuyorsun’ diye şikayet ederim’ dedi. Bende bunun üzerine boğazını sıktım bir süre hareketsiz kaldı. Sonra evden ayrıldım. A.G.’yi de arayıp ’Kadın öldü. Gel çocuklarını al’ dedim"

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA, NAMAHREM DİYE KIYAFETLERİNİ GİYDİRMİŞ

Mahkeme Başkanı, Çekici’ye, Emel Sayın’ı öldürdükten sonra niçin kıyafetlerini giydirdiğini sordu? Çekici de, "Yatakta çırılçıplaktı. Namahrem, kimse görmesin diyerek kıyafetlerini giydirip evden çıktım" dedi.

ESKİ SEVGİLİSİNİ DE ÇOCUĞA TACİZLE SUÇLAMIŞ

Duruşmada tanık olarak dinlenilen Emel Sayın’ın eski sevgilisi iki çocuğunun babası A.G. de ifadesinde, "Emel Sayın ile 5 yıl kadar birlikteliğimiz oldu. Emel Sayın beni ’çocuğa cinsel tacizde bulundum’ diyerek şikayet etti. Yargılandım ve beraat ettim. Sanık o sabah beni cep telefonumdan arayarak, ’Emel hakkın rahmetine kavuştu. Gel çocuklarını al’ dedi" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan tanıkların zorla getirilmesi, Mustafa Çekici’nin de akıl ve ruh sağlının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için duruşmayı 3 Nisan 2013 tarihine erteledi.

LİSELİ KIZ GÖĞSÜNDEN VURULDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

HERKESİ ŞOKE EDEN ÖLÜM

Sarıyer'de'de 2 binanın arasındaki boşlukta 17 yaşındaki D.I. göğsünden tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastanede ölen genç kızın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor. Olayla ilgili D.I'nın sevgilisi olduğu iddia edilen U.C., U.C'nin kardeşi O.C. ve arkadaşı U.Y. gözaltına alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi Şehit İlhan Yurt Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi D.I. iki apartmanın arasında bulunan boşlukta göğsünden tabancayla vurulmuş halde bulundu. Silah sesi üzerine dışarı çıkan ve yaralıyı fark eden sokak sakinleri, durumu 155 polis ile 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından D.I, Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Görgü tanıkları ifadesinde, D.I'nın vurulduğu anda yanında O.C. ile U.Y.'nin bulunduğunu iddia ettiler. Tanıkların iddialarına göre olayın ardından 2 kişinin mermi kovanını parka atarak kaçtığını söyledikleri öğrenildi. Polis, D.I.'nın sevgilisi oladuğu iddia edilen U.C. ile olaydan sonra kaçan U.C.'nin kardeşi O.C. ve arkadaşı U.Y.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde incelemelerini sürdüren polis ekipleri, genç kızın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor.

AMCA KATİLİNİN CEZASI KESİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]50 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Konya’nın Altınekin ilçesinde amcasını öldüren ve kuzenlerini yaralayan şahıs, 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 26 Mayıs 2010 tarihinde Konya’nın Altınekin ilçesi Sarnıç köyünde bulunan Ahmet Küçük’e ait bakkal dükkanında meydana gelmişti. Amcası ile tartışan Hüseyin Küçük (33), evden alıp geldiği tüfekle ateş açarak amcasının ölümüne, 3 kuzeninin yaralanmasına neden olmuştu.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına sanık Hüseyin Küçük ile olay tarihinde yaralanan kuzenleri katıldı. Mahkeme heyeti sanık Küçük’e son sözünü sordu. Küçük, “Takdir mahkemenin, haksız tahrik maddesi uygulanarak ceza verilsin” dedi.
Mahkeme heyeti de sanık hakkında amcasını öldürmesinden dolayı haksız tahrik maddesinin uygulanmasına gerek olmadığını belirterek, 25 yıl hapis cezası verdiklerini, 2 kuzenini yaralamaktan 15 yıl, bir kuzenini yaralamaktan ise 10 yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı.