BIST 10.935
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.510,29
HABER /  GÜNCEL

Para çekti, unutup gitti!

Bankamatikte bekledi bekledi. Sıra gelince parasını çekti. Sonra çekip gitti...

Abone ol

Aydın'da bankamatikten çektiği parayı almayı unutan bir şahıs, bir süre sonra hatırlayarak geri döndü. Az önce çektiği parasının kendisinden sonra gelen birisi tarafından alınmış olduğunu anlayan şahıs suç duyurusunda bulundu.

Sevgi Yolu Caddesi'ndeki bir banka şubesine saat 12.42 sıralarında çekmek için giden İ.K. (26), uzun kuyruğu görünce beklemeye başladı. Önünde bulunan diğer şahısların işlemlerini tamamlamasının ardından işlem sırası kendisine gelen İ.K., ATM cihazına kartı takarak çekeceği miktarı yazdı. Bu sırada ATM'nin verdiği makbuzu inceleyen şahıs, uzunca bir süre beklemiş olmanın da yol açtığı olduğu dalgınlıkla kartını alarak makinedeki parasını bırakıp oradan ayrıldı.

Bir süre sokakta gezen İ.K., alışveriş yapmak için elini cebine sokunca bir anda parasını almadığını farketti. Hemen ATM cihazının bulunduğu yere giden şahıs, makinede parasının olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Kendisine ait hesaptan çektiği parasını alan faili meçhul kişi veya kişilerden davacı olduğunu belirten İ.K.'nin ifadesi alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor