BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,90
ALTIN 2.430,56
HABER /  DÜNYA

Paparazzilere isyan etti

Bazı magazin muhabirlerine tepki gösteren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Gecenin bir yarısı 3 araba peşime takılırsan, benle İstanbul turu a...

Abone ol

Bazı magazin muhabirlerine tepki gösteren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Gecenin bir yarısı 3 araba peşime takılırsan, benle İstanbul turu atarsın” dedi.
Sabah bazı programlarda kendisiyle ilgili haberler çıktığını duyduğunu anlatan Şahan Gökbakar, konuyla ilgili izahlarda bulundu. Gökbakar, “İzleyemedim ama anlatıldığı kadar biliyorum. Olayı netleştireyim... Şimdi gecenin bir yarısı 3 araba peşime takılırsan, benle İstanbul turu atarsın:) Bunu daha önce de yaptım, Ankara’ya doğru bu 1.:) Ardından bana tweet atıp, -filmin galası olunca ‘sevgili kardeşlerim’ dersin ama- diyen paparazziye; sen gelme kardeş galama o zaman derim:) İşini iyi yapan, magazinle hayatini kazanan bayağı da dostum, ahbabım var. Onları ayırarak söylüyorum.

PAPARAZZİLERLE VAR OLMADIM, VAR OLMAYACAĞIM
İlk günümden son günüme kadar paparazzilerle var olmadım, var olmayacağım da. Hayatım ve işim iki ayrı şey ve iş yaptığım zaman isteyen çeksin. İstemeyen de çekmesin.:) Çok karmaşık değil yani. Tek bir hayatım var ve ben böyle yaşamayı doğru buluyorum. Amaç kimseyi kırmak değil... Bir başka konu da, bu arkadaşlar kendilerine ‘ekmeğimizin peşindeyiz, basın emekçisiyiz, emek, emekçi’ kalkanı ediniyorlar hemen. Burada peşinde olunan ekmek olmak, benim pek hoşuma gitmiyor:) 3 araba peşimden gelmeyin de emeğiniz boşa gitmesin.:)
(İHA)