BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Balyoz Planı davasında tarihi gün<br/>Ankara - Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyo...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Balyoz Planı davasında tarihi gün
Ankara - Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında kararını açıkladı. 361 sanıktan 237’sinin cezası onanırken, 88 sanığa verilen mahkumiyet kararı bozuldu.



CHP’li Oran o saldırganın yüzünü böyle sildi
Ankara - Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a düzenlenen saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın saldırganın yüzünü sildiği görülüyor.



Hurdaya dönen bu minibüste can verdiler
Mardin - Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Ortaköy beldesi girişinde öğrenci servisi ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.



Çin’i tayfun vurdu
Şangay - Çin, tayfun felaketiyle boğuşuyor.Ülkenin doğu bölgelerini vuran Fitow tayfunu ve beraberinde getirdiği etkili yağışlar, tam 7 milyon kişiyi etkiledi. 11 şehirde büyük hasara yol açan tayfun ve sellerde 6 kişi de hayatını kaybetti.



Trafik kazaları MOBESE’de
Adana - Aşırı hız ve kural ihlali yüzünden meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın yaralandığı kazalar MOBESE’ye yansıdı.
(İHA)