BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL

Pamukoğludan ahmak bombası!

Pamukoğlu, silahlarla ilgili öyle sözler etti ki çok konuşulacak. Pamukoğlu'na göre bu silahlarla ilgili birileri ahmakça davrandı!

Abone ol

İNTERNETHABER

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Zir Vadisi'ndeki bulunan silahlarla ilgili sert konuştu. Pamukoğlu, "Türk ordusunun planlı biçimde Türk kamuoyu önünde yıpratılmaya çalışıldığını söyleyerek bu süreç çuvalla başladı, Ergenekon'la devam ediyor" dedi.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Ergenekon soruşturması kapsamında ele geçirilen silahlarla ilgili net konuştu. Star Haber'in canlı yayın katılan Pamukoğlu, Türk ordusunun yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

İşte Pamukoğlu'nun canlı yayındaki o sözleri; 

TÜRK ORDUSU YIPRATILIYOR

Türk ordusunun yıpratılma süreci, 2003 Temmuz'undaki "çuval meselesiyle" oraya çıktı. Bunun arkasından bana göre planlı olarak Dağlıca ve Aktütün baskınları yapıldı.

BÜYÜKANITIN 1 TRİLYONLUK ARACI

Meseleyi biraz daha yumuşatmak için Şubat ayında bir operasyon yapıldı. Şubat operasyonuda tamamen bu geniş planın bir parçasıydı. Biz size müsade ettiğimiz kadar bir operasyon yapabilirsiniz algısı Türk ve dünya kamuoyuna yansıtıldı. Daha sonra orduyla ilgili özel toplantıların dışarı çıkması bir generalin sağlık durumu kamuoyuna yansıtıldı. Askeri uçakla taşınan o 1 trilyonluk aracın ortaya çıkması. İşte tüm bunlar kronolojik olarak sıralandığı zaman Türk ordusunun yapratılmaya çalıştığı ortaya çıkmaktadır. Bunu asker ve sivil bürokratlar ne kadar anlıyor ya da anlamıyor bilemiyorum. Ama ben bunun böyle olduğunu biliyorum.

HALKA KANIT SUNULDU

Ben kesin olarak biliyorum ki içeriden ve dışarıdan Türk ordusunu yıpratmaya çalışıyorlar. Bunun tüm imkanlarını da çok rahat ele geçirdiler. Bugün kim ne anlatırsa anlatsın bu Ergenekon'la ilgili... Ben söyleyeyim Trakya'da ve Anadolu'da halk nasıl algılıyor. Şu Ergenekon'da ele geçirilen silahları gördüğü zaman işte halkın kanaati budur.

KROKİLER AHMAKÇA!

Bu nasıl bir iştir ki eskiden bu işlerle görevli bir polis müdürü bu krokiyi elinde bulundurabiliyor ve rahatlıkla eline geçirebiliyor. Bu nasıl bir subay ki silahlarla ilgili evinde krokiler var. Bu bilinçli olduğu gibi tabiri caizse ahmakçada birşey!

BOMBALAR FABRİKASYON

Bu yeraltı deposunun çok kısa bir süre önce oraya gömüldüğü belli. Şöyle ne kadar derine gömerseniz gömün, uzun bir süre toprağın nem alması ve küflenmesi gerekir. Paslanması hatta metalin durumuna göre yosunlar üremesi gerekir. Bunu ben de dün gece bir programda gördüm. Bende şaşırdım, bunların hepsi fabrikasyon. Normalda bunları depolarda saklasanız bile toz toprak olması gerekir.