BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,90
ALTIN 2.427,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Palandöken'de okul bahçelerine asfalt

Palandöken Belediyesi'ne bağlı ekipler, kent merkezinin yanı sıra okullarda bahçe asfaltlama ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın makamına bir günlükte olsa oturan öğrenciler Başkan Bulutlar dan talep ettiği, Okul Bahçelerinin çevre düzenlenmesi ve asfaltlanması konusundaki isteklerini yerine getiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, fen işlerine verdiği talimatlar doğrultusun da Ekipler, Harput Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul bahçesine 15 yıl aradan sonra ilk defa sıcak asfalt döktü.

TÜM OKULLARIN BAHÇELERİ ASFALTLANACAK

Okul Bahçelerin de yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Eğitim camiasının içerisinden gelen biri olarak okullarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın daha iyi sağlıklı, temiz şartlarda eğitim yapabilmeleri için belediyemizin imkânları dâhilinde okul bahçelerimizin çevre düzeni ve asfalt yapılması konusunda bütün desteği sağlayacağız. Bahçesi müsait olup asfalta ihtiyacı olan birçok okulumuzun bahçesi asfaltlandı. Önceliğe ve sıraya göre yaptığımız program dâhilinde ilçemizin sınırları içerisin de bulunan tüm okullarımızın bahçelerin de çevre düzenlenmesi ve asfaltlama çalışmalarımız olacak. Okullardan gelen bu şekildeki taleplerin değerlendirilerek gerekli işlemlerde yapılacak. 23 Nisan da çocuklarımız bizler den masum ve olması gereken küçük de olsa bir katım istekleri oldu. Bu isteklerinin başın da okul bahçeleri vardı. Bugün bu çocuklarımızın isteklerini yerine getirmeni huzuru içerisindeyim” dedi.

PALANDÖKEN 'E TEŞEKKÜR

Palandöken Belediyesi’nin asfaltlama çalışması mahalle sakinlerini mutlu etti. Çalışma en çok Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerini sevindirdi. Okul bahçelerinin bozuk olması nedeniyle alandan faydalanamadıklarını, spor yapamadıklarını belirten öğrenciler, asfaltın dökülmesi ile birlikte futbol oynayarak özlem giderdi. Okul yetkilileri ve veliler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ve yetkililerine asfaltlama çalışması nedeniyle teşekkür ettiler.