BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  GÜNCEL

Palalı Barış mağazaya girdi ve

Şahsın, elinde palayla kovaladığı genç kendini tuvalete kilitleyerek kurtulurken, dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Küçükçekmece’de bir giyim mağazasına gelen biri palalı üç kişi mağazada dehşet saçtı. 

KAVGALI OLDUĞU MAĞAZA ÇALIŞANINI DIŞARI ÇIKMAYINCA

Mağazaya elinde palayla giren Barış K.(19) ve ismi öğrenilemeyen iki arkadaşı daha önceden arasında husumet bulunan mağaza çalışanı Gökhan Akbaş’ı dışarıya çağırdı. Akbaş’ın dışarı çıkmaması üzerine Barış K. ve arkadaşları yanlarında getirdikleri pala ile mağazaya girdi. Şahısların geldiğini gören Akbaş ise üst kata kaçtı ve burada bulunan tuvalete kendisini kilitledi. Saldırganlar ise tuvaletin kapısına defalarca pala ile vurarak kırmaya çalıştı. 

EŞYALARI KIRIP DÖKTÜLER

Kapının kırılmaması üzerine saldırganlar mağazada bulunan eşyaları kırmaya ve yere atmaya başladı. Bu sırada mağazada bulunan vatandaşlar ise panik halinde sağa sola kaçıştılar. Saldırganlar işyerindeki bütün eşyaları yere attıktan sonra dışarıda bulunan ürünleri de yere atarak parçaladı. 

KOLUNDAN YARALANDI

Bu sırada kendisine engel olmak isteyen mağaza sahibinin oğlu olan Hikmet Doğanay’ı da pala ile kolundan yaralayarak olay yerinden kaçtı. İşyerinde yaşanan dehşet dolu dakikalar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; saldırganların mağazaya girmeleri, bellerinde bulunan palayı çıkartmaları ve şahsı tuvalete kadar kovaladıktan sonra işyerini dağıtmaları ve mağaza sahibini yaralamaları açıkça görülüyor.

Dehşeti yaşayan Hikmet Doğanay, “Biz içeride oturuyorduk. Arkadaşı çağırdı ilk önce. Sonra baktı elinde bıçak var içeri daldılar. İçeride müşteriler vardı ve hemen saldırdılar. Yukarıya kadar bizim arkadaşı kovaladılar sonra dışarıya çıkıp saldırdılar. Her yeri dağıttılar. Benim omzuma vurdular. Tehditler edip camlara vurup alarmları kırıp kaçtılar” dedi.Olay anında işyerinde olmadığını belirten baba Bahrem Doğanay ise “Olay günü yoktum cenazemiz olduğu için şehir dışındaydım ama aklım hep buradaydı. Burada sürekli olay çıkıyor. Beni aradılar bir olay oldu mağazada dediklerinde ben hemen telefonumdan kameralara baktım ki buraya saldırmışlar. Burada güvenlik kuvvetleri yetersiz kalıyor. Şu anda bu saldırganlar serbest durumda ve sürekli gelip benim oğullarımı tehdit ediyorlar. Şikayetçi olursanız bu mağazayı yıkarız dediler. Ne zaman yakalanacak bu saldırganlar. Benim çocuklarımı gelip sakat bıraktıktan sonra mı yoksa burayı yaktıktan sonra mı?” diye sordu.