BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.396,83
HABER /  DÜNYA

Paket eleştirilerine yanıt verdi

Başbakan Erdoğan, "Muhalefet partileri en az iktidar kadar, en az millet kadar en az kendi tabanları kadar değişime açık olduğunda inanın T...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, "Muhalefet partileri en az iktidar kadar, en az millet kadar en az kendi tabanları kadar değişime açık olduğunda inanın Türkiye’nin standartları o zaman çok daha ileri gidecektir. Paketle ilgili ortaya konulan senaryolarının tamamı asılsızdır, üretilen korkunç senaryoların tamamı içi boş iddialardır" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanlığı tarafından Sheraton Otel’de düzenlenen ’Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül törenine katıldı. Erdoğan, yaptığı konuşmada, 27 Mayıs müdahalesinin Milli Kütüphane’deki arşivinden gazetelerini çıkardığını belirterek, "Şu gazetelere bir bakayım dedim. İnanır mısınız, bugün atılan başlıklar neyse 27 Mayıs’ta da aynı başlıklar atılmış. Sanki onları inceletiyor ve o başlıkları alıp bugüne taşıyorlar. Fakat, biz yine de bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, bizim muhalefet yaşadığı onca musibete, hezimete, yanılgı ve yenilgiye rağmen nasihat almamakta ve kendisini değiştirmekte ısrar ediyor. Er ya da geç millet bu muhalefet partilerini değiştirecek, bugüne kadar değiştirdiği gibi değişime zorlayacaktır. Muhalefet partileri en az iktidar kadar, en az millet kadar en az kendi tabanları kadar değişime açık olduğunda inanın Türkiye’nin standartları o zaman çok daha ileri gidecektir. Paketle ilgili ortaya konulan senaryolarının tamamı asılsızdır, üretilen korkunç senaryoların tamamı içi boş iddialardır. Yapılan eleştiriler laf olsun kabininden, biz de bir şey söyledik kabininden, adet yerini bulsun kabininden’ eleştiri seviyesini maalesef geçemiyor" dedi.
(İHA)