BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.400,42
HABER /  DÜNYA

Kaçakçılıkta son nokta

Adana’da akaryakıt kaçakçılığı yapmak için otomobilinin ön ve arka koltuğunu depo haline getiren şahıslar kovalamaca sonrası yakalandı. <br/...

Abone ol

Adana’da akaryakıt kaçakçılığı yapmak için otomobilinin ön ve arka koltuğunu depo haline getiren şahıslar kovalamaca sonrası yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri akaryakıt fiyatlarının zamlanmasıyla birlikte artan kaçakçılığı önlemek için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda alınan bir ihbar üzerine bir otomobilde kaçak akaryakıt olduğu öğrenildi. Bunun üzerine otomobilin geliş güzergahına pusu atan polisin dur ihtarına zanlılar uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonrası zanlılar kaza yaparak durmak zorunda kaldı. Polis kaza yapan zanlıları yakalayarak otomobilde arama yapmaya başladı. Polis bir süre yaptığı orama sonucunda ön ve arka koltukların depo yapıldığını belirledi. Polisi bile şaşkına çeviren kaçakçılık yönteminde koltukların baş ve aşağı kısmına kapak şeklinde vida yapan zanlılar buraya yükledikleri kaçak akaryakıtları tekrar buradan boşaltabiliyor. Zanlılar gözaltına alınırken otomobil emniyet bahçesine çekildi. Zanlıların sorgusu devam ediyor.
(İHA)