BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Özlem Süer yeni koleksiyonunu tanıttı

Özlem Süer 2018 Gelinlik “White Koleksiyonu”nu tanıttı.

Abone ol

Özlem Süer, 2018 gelinlik koleksiyonunu İstanbul Pera Palace Otel’inde gerçekleştirdiği koleksiyon çekimiyle tanıttı.

Londra ve Milano’daki tanıtımında dünyadan önemli buyerlar, moda severler ve multibrand store’lar tarafından ilgi gören Blanche de Pera/ 2018’in çekimi, fotoğrafçı Ufuk Altunkaş’ın objektifinden, saçta Sabit Akkaya makyajda ise NARS’ın dokunuşlarıyla, başarılı model Diana Vaulina ile büyüleyici bir atmosferde gerçekleşti.

Rastlantıların yoğunlaştığı, zamanın hızla aktığı anlardan yola çıktığının altını çizen Özlem Süer, “White 2018 koleksiyonunda olayların herhangi bir bilgiye, isteğe, kurala ya da kararlaştırılmış belirli bir sebebe dayanmaksızın gerçekleşiyor ve beklenmedik, birbirinden bağımsız paralellerde gelişen olaylar, natürel fütürist dokunuşlarla koleksiyonda yer aldı. Anların romantizmi, duygu geçişlerinin sadeliklerinin kumaş, aksesuar ve nakışlarda form bulması, koleksiyonun artistik dokusunun sartoryal etkilerini güçlendirdiğini” ifade etti.
Süer, “Derin V yakalar, kat kat etekler, dantel üstler, transparan nakışlar, el yapımı dantel detaylar yalın tasarımlarla bir araya gelip yeni formlar oluşturarak planların yapı bozumuna uğratıldığı gündelik hayatımızdaki değişime bir gönderme yapıyorum. Vücudu saran bohem gelinliklerin el yapımı aksesuarlar ile zenginleşmesiyle doğayı ve zamanı yakalamayı amaçladım. Dantel kollar, kuş tüyleri, özel çiçekler, spagetti askılar, kat kat iç içe geçmiş dantellerle, oturumlu sırt dekolteli romantik gelinlikler tek bir tarzdan öte ampir bir dokuya bürünüyor” diye konuştu.