BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Özkök'e birçift sözümüz var!

Hürriyet'in tepe ismi Ertuğrul Özkök, ya bizi anlamamış, ya da okuduklarını bilerek saptırıyor. Vuslat Doğan Sabancı'nın Başbakan'la görüşmesine biz karşı değiliz ki...

Abone ol Özkök, "deli saçması" olarak yorumlamış İnternet sitelerini. İnternethaber Yayın Grubu'nu hedef almamış olabilir, ama biz bu ifadeyi üzerimize alıyoruz.

Neden?

Çünkü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Davetsiz misafiri" Vuslat Doğan Sabancı'İnternethaber ve Gazeteciler siteleri yazdı. Bizim haberimiz "deli saçması" diğer bütün İnternet sitelerinde yayımlandı.

Peki biz Vuslat Doğan Sabancı'nın Erdoğan'la görüşmesine neden karşı çıktık?

Bir medya patronunun Erdoğan'la görüşmesine, Yeni Türk Ceza Kanunu ile ilgili görüş beyan etmesi, mesleğimiz açısından elbette güzel bir şey. Vuslat Doğan Sabancı'nın bu gayretine teşekkür ediyoruz.

Bizim karşı çıktığımız olay şuydu... Erdoğan'ın işbitiririci gazetecileri gündeme getirdiği bir dönemde, davetli olmamasına rağmen, Vuslat Doğan Sabancı'nın Oktay Ekşi ile birlikte Erdoğan'la görüşmesine karşı çıktık biz...

Kimdir Vuslat Doğan Sabancı?

Basın Konseyi'nde herhangi bir görevi var mı?

Hayır!

Ama Vuslat Doğan Sabancı Basın Konseyi'nin temsilcileriyle birlikte Erdoğan'la aynı masada. Üstelik davetli olmamasına rağmen.

"Deli saçması" İnternet siteleri buna karşı çıktı.. Ve karşı çıkmakla da iyi etti. Yarın olsa yine karşı çıkacak...

Ne demişti Erdoğan?

-Benimle görüşmeye geliyorlar, yanlarında bir başka kişi var.

Başbakan, "Vuslat Doğan Sabancı da gelsin" diyemez miydi?

Yapmayın Ertuğrul Bey!

Şu İnternet siteleri düşmanlığından lütfen vazgeçin artık...

İNTERNETHABER YAYIN GRUBU
IRC